Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2015

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ Α΄ Κατ.-25η Αγων.

Κουβαράς – Κορωπί 1-2


Με ελλείψεις ο Κουβαράς προσπάθησε να αντιμετωπίσει ένα Κορωπί το οποίο είχε το μυαλό του στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης. Το Κορωπί χτύπησε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Θέλοντας να το καθαρίσει.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Στο 4′ σουτ του Χαρίτου, μπλόκαρε ο Αποστολίδης. Στο 18′ κεφάλια του Πλάκα μπλόκαρε ο Μιχάλης. Στο 25′ σουτ του Δημογιάννη, απέκρουσε ο Μιχάλης. Στο 31′ σουτ του Αλεξίου, σε κόρνερ ο Αποστολίδης. Στο 41′ φάουλ του Αλεξίου, σύριζα άουτ. Στο 74′ χέρι πέναλτι του Πλατάνου, δεν δόθηκε ως ακούσιο. Στο 75′ ανάποδο ψαλίδι ο Δημογιάννης, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιχάλη.
ΤΑ ΓΚΟΛ:
Στο 8′ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Χαρίτου 0-1. Στο 60′ το 0-2 με πλασέ του Γιαχάεβ, από ασίστ του Πάντου. Στο 85′ το τελικό 1-2. Κεφαλιά ο Πλάκα ύστερα από σέντρα του Δημητρόπουλου.
Τριακόσια πενήντα άτομα παρακολούθησανΣτο ημίχρονο έγινε δίτερμα με τους παμπαίδες του Κουβαρά, δίνοντας μια ευχάριστη νότα (galery+video).

MVP του αγώνα: Δημογιάννης. Στη φωτο η στιγμή της βράβευσης από το sportcity και τον Δημήτρη Παρίση. 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (ΜΠΑΛΤΙΔΗΣ)
Αποστολίδης, Ούτσικας(46′ Πίστας), Δημητρακόπουλος Θ(70′ Λ.Τ Μπικλής), Δημογιάννης, Αναγνώστου, Θεοδωρίδης, Αλεξίου, Δημητρακόπουλος Χ. Πλάκα, Σατσελάρι, Βανγκέλι (61′ Δημητρόπουλος).
ΠΑΓΚΟΣ: Βουλισμάς, Μαρκαντώνης, Θεοδωρακόπουλος, Καρράς.
ΚΟΡΩΠΙ: (ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ)
Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Πλάτανος, Μαρινάκης, Νουρίγια(46′ Βελής), Αλεξίου, Χάριτος,Γιαχάαεβ, ΄Εργκου(61′Χανιώτης κ 82′ Κερμέζο).
ΠΑΓΚΟΣ: Ματσάγγος, Ανδριανός, Μπλέτσας, Μπανάι.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντιπαριώτης (με παράπονα οι γηπεδούχοι), Τζαφόλιας(σωστός), Τσαλίκογλου(σωστός). ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Φαμέλης
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Τούντας
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου