Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2020

ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ 3-1 (0-1)


 Με το δεξί στην πρεμιέρα μπήκαν τα Καλύβια αφού κατάφεραν και γύρισαν στο δεύτερο μέρος ολοκληρωτικά το σκορ. Το πρώτο μέρος ήταν ο αέρας αντίθετος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ένα δυνατό πρώτο δεκάλεπτο. Μετά το παιχνίδι ισορρόπησε και εξελίχθηκε σε παιχνίδι κέντρου. Οι δυνατές μονομαχίες που είχαν οι δύο ομάδες προσπαθώντας να κερδίσουν την υπεροχή, τις ανέτρεψε μία λόμπα του Βασιλόπουλου που κατάφερε και έβγαλε σε κόρνερ ο Τσαβαρής.

Το κόρνερ εκτέλεσε ο Βιταλιώτης Γ. που με την βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίχτυα του Τσαβαρή, κάνοντας το 0-1. Τα Γλυκά Νερά με ατομικές ενέργειες των Βλάχου-Στίσι προσπαθούσαν από άξονα και πλάγια να κερδίσουν στημένα κοντά στην περιοχή των γηπεδούχων. Ένα τέτοιο στημένο που εκτέλεσε στο 30΄ ο Κοντοσταύλος, έπιασε κεφαλιά ο Βασιλόπουλος, αλλά ο Τσαβαρής κατάφερε και μπλόκαρε την μπάλα.



Στο δεύτερο μέρος τα Καλύβια έκαναν τρεις αλλαγές θέσεων που μάλλον ήταν σχηματισμού. Μπήκαν οι Δερμετζής, Ανδριανόπουλος και Πλίτσης, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να παίζουν με δύο σέντερ φορ  με Χριστόπουλο και Ανδριανόπουλο και κρυφό τον Δερμετζή και τα Γλυκά Νερά με τρία στόπερ. Οι λύκοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και με ταχύτατες μπαλιές του Βιταλιώτη Γ. να μπουν στην κόντρα.

Η έξοδος του Βιταλιώτη ανέτρεψε τις ισορροπίες. Βρήκε χώρο ο Δεμερτζής και με δικό του χατ τρικ έκανε την ολική ανατροπή του σκορ. Στο 69΄ πολύ ωραίο βολέ, ωραίο σε εκτέλεση γκολ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, στο 75΄ με δικό του απευθείας φάουλ, συρτό στην αριστερή γωνία του Βιταλιώτη Λ. το 2-1 και στο 79΄ υποδειγματικό πλασέ το τελικό 3-1. Στο 80΄ δυνατό σουτ του Βλάχου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσαβαρή.





Διαιτητής του αγώνα Μπερέτας με βοηθούς τους Κάλλη και Κακάνη





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Τσάβαρης, Ντούμης, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Κετέογλου (46΄ πλίτσης), Μάτι, Μαυροθαλασσίτης, Πάτσης, Καρελιώτης (73΄ Σύρος), Κλήμης (46΄ Δεμερτζής, 88΄ Ματούλης), Paskali (46΄ Ανδριανόπουλος)




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Μαντούκας) Βιταλιώτης Λ., Χριστοδούλου, Κατσίμπρας, Μάνδαλος, Αθανασίου, Μπελμπάι (80΄ Γιαβρούδης), Βλάχος, Βιταλιώτης Γ. (68΄ Σταματέας), Shtishi, Βασιλόπουλος, Κοντοσταύλος (80΄ Παπαδόπουλος)






Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου