Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1-2 (0-1)


 Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου πάνω σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και κάτω από δυνατή κατά διαστήματα βροχή, ο Αστέρας πήρε την πρόκριση για το final four του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, επικρατώντας με 2-1 της Κερατέας.


Στο 15΄ ο Γκούμας εκτέλεσε κόρνερ, απέκρουσε ο Σκαλαίος αλλά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και μέσα από ένα όμιλο παικτών, ο Μπελαβράκης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 30΄ ο Σταματόπουλος έδιωξε με γροθιά την μπάλα προ του Μαγγανά Χ. που ήταν έτοιμος να εκτελέσει. 


Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Μόλις στο 49΄ τους κατακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ με υπόδειξη του επόπτη. Στο 68΄ ο Λάπας έκανε το 1-1 και έφερε το ματς στα ίσια. Στο 85΄ έφυγε από αριστερά σε μια κόντρα επίθεση ο Χριστίνης, μοναδική στο δεύτερο ημίχρονο, και έβγαλε παράλληλη σέντρα προς την εστία του Σκαλαίου. Κάτοχος της μπάλας έγινε ο Καλιμάνης που σούταρε στην αριστερή γωνία του Σκαλαίου, ο οποίος έπεσε αλλά δεν την πρόλαβε. Έτσι το 1-2 ήταν γεγονός. Η φάση αυτή ελέγχεται ως προς το αν ο Καλιμάνης ήταν οφσάιντ (εάν καλυπτόταν από τον Δανιήλ). 


Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της Κερατέας που έκαναν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους, κόντρα σε μία ομάδα Γ΄ Εθνικής.




Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Ανδ., με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Τζαφόλια Δ.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Σκαλαίος, Μαυροθαλασσίτης, Κατσίκης, Κρητικός, Δαρδαμάνης, Βαγγέλι Ν., Δανιήλ, Ζυγούρης (46΄ Χριστόπουλος), Μαγγανάς Χ., Κασπίρης (46΄ Μαγγανάς Β.), Λάπας






ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Σταματόπουλος, Χάιδος, Παστρικός, Σπίντζος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Νάκας (85΄ Χριστίνης), Κοφσανίδης (70΄ Μανδύλης), Καλιμάνης, Γκούμας, Μπελαβράκης (58΄ Κοτσωβός)






Δημήτρης Παρίσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου