Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2015


Αύριο στις 20.00 η Γενική Συνέλευση στο σωματείο της Ανατολικής Αττικής

από Νίκος Τζαλίδης
στις 20/07/15
στην ΕΠΣΑΝΑ
Τίτλοι τέλους... Μετά από μια επιτυχημένη τριετή πορεία στον προεδρικό θώκο του Α.Ο. Κουβαρά ο Θανάσης Λάμπρου αποχωρεί και τυπικά. Αυτό θα συμβεί στην Γενική Συνέλευση της Τρίτης (21/7), η οποία να σημειώσουμε πως θα πραγματοποιηθεί στην τοπική κοινότητα, στις 20.00.

Εκτός από την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και τις διοίκησης Λάμπρου από κάθε ευθύνη, θα γίνει και ο καθιερωμένος οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για τη σεζόν που έφυγε. Αξίζει να σημειώσουμε πως ήδη υπάρχει μια φημολογία που θέλει τον Γιώργο Χελιώτη να μπαίνει ''μπροστά'' στον Κουβαρά, αναλαμβάνοντας την προεδρία της επόμενης ημέρας. Αυτό θα φανεί, πάντως, από Τετάρτη – Πέμπτη, όπου θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, με στόχο την ανάδειξη της καινούργιας διοίκησης.

Όσον αφορά, τώρα, τον Θανάση Λάμπρου και την πληροφόρηση πως ''μπαίνει'' δυναμικά στη Μαρκό ως νέος πρόεδρος και χρηματοδότης, δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Όπως και να' χει, κι αυτό το θέμα, θα ξεκαθαρίσει μετά την Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στους ''πράσινους'', λογικά από Δευτέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου