Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2017

ΣΠΥΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΥΡΑΥΛΟΚΙΝΗΤΟΙ»

Μετά το φιλικό του Κορωπίου με τον Θησέα Ν. Μάκρης που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, ο ικανός τεχνικός του Κορωπίου Σπύρος Κερκύρας, μας δήλωσε.




«Εκτός από το πρώτο τέταρτο του φιλικού που δοκιμάσαμε κάποιο σύστημα το οποίο όμως δεν το είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις, δεν μας βγήκε και είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ. Όμως από εκεί και ύστερα αλλάζοντας την τεχνική στο παίξιμο μας,  ισορροπήσαμε και ανταποδώσαμε το γκολ ισοφαρίζοντας το σκορ. Ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα φιλικό μας. Αρχίζει η ομάδα να βγάζει υψηλή απόδοση και να κερδίζει κατοχή. 

Είναι νέα ομάδα το Κορωπί και θέλει χρόνο. Δεν είμαστε πυραυλοκίνητοι να πιάσουμε αγωνιστικά στάνταρ εξαρχής. Για αυτόν τον λόγο έχουμε κλείσει τόσα πολλά φιλικά. Μετά το σημερινό φιλικό είδα ότι είχα να δω, από εκεί και μετά στα εναπομείναντα φιλικά, θα καταλήξω στο βασικό σχήμα της ομάδας και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Μένει να δουλέψουμε το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών».


Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου