Σάββατο, Αυγούστου 26, 2017

Φιλική νίκη ο Παλλαυρεωτικός, δυναμική παρουσία ο κόσμος!

Καλά στοιχεία έδειξε ο Παλλαυρεωτικός στο φιλικό με τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης και πήρε τη νίκη με 2-0, χάρη στα γκολ των Γιαχάεβ και Παπαδόπουλου. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Ζαγουρής, δοκίμασε κάποια σχήματα και πρόσωπα και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος. Ωστόσο, το μεγάλο κέρδος του Παλλαυρεωτικού ήταν και πάλι ο κόσμος του που έδωσε δυναμική παρουσία στο γήπεδο!
Όπως και την περσινή σεζόν, έτσι και από πολύ νωρίς φέτος, οι φίλοι του Παλλαυρεωτικού δείχνουν ότι θα είναι κοντά στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι και το αποδεικνύουν εμπράκτως από τα φιλικά τεστ, αλλά και από την κίνηση που υπάρχει στις κάρτες διαρκείας.
Σίγουρα η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει σπουδαία δουλειά σε αυτό το κομμάτι, δηλαδή της επικοινωνίας με τους φίλους του Παλλαυρεωτικού, και έχουν όλοι κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι. Και πώς να μην είναι άλλωστε, από τη στιγμή που εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, στα φιλικά που έχουν δώσει ως τώρα οι «κιτρινοπράσινοι» πάντα έχουν στο πλευρό τους πάνω από 100 άτομα στις εξέδρες, γεγονός που γεμίζει τους ανθρώπους της ομάδας με μεγάλη ικανοποίηση. Είναι δεδομένο πως σε αυτό το επίπεδο σπάνια παρατηρείς πολύ κόσμο στα γήπεδα, ωστόσο στον Παλλαυρεωτικό συμβαίνει κάτι το ξεχωριστό, αφού η ομάδα έχει την αμέριστη στήριξη των οπαδών της σε κάθε παιχνίδι, ακόμη κι αν μιλάμε για φιλικά προετοιμασίας!Στην ομάδα του Λαυρίου έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται «ευλογημένοι», αφού και την περσινή σεζόν στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ είχαν σταθερά πάνω από 100 άτομα σε εντός έδρας ματς, ενώ σε πολλές περιπτώσεις «έπιασαν» αυτό το νούμερο και σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Μάλιστα, η εξαιρετική επικοινωνιακή πολιτική της διοίκησης έχει φέρει αποτελέσματα και στην κίνηση των καρτών διαρκείας, αφού στις 20 ημέρες κυκλοφορίας έχουν πωληθεί ήδη πάνω από 150, νούμερο που δεν… πλησιάζεται εύκολα από πολλές ομάδες της Α’ ΕΠΣΑΝΑ! Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Παλλαυρεωτικός κινείται σε στέρεες βάσεις και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου