Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2021

Γλυκά Νερά, 1-0 Παλλαυρεωτικός!


 Δεύτερη σερί γκέλα για τον ΑΟ Γλυκών Νερών και… ανάσταση για τον Παλλαυρεωτικό που σημείωσε τη δεύτερη φετινή του νίκη επικρατώντας των μπλε 1-0 εκτός έδρας. Σε μια αναμέτρηση που προκάλεσε την οργή και των δύο ομάδων για τη διαιτησία με αρκετές λανθασμένες αποφάσεις. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Στίσι, ο οποίος πλάσαρε και η μπάλα απομακρύνθηκε από αμυντικό πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στο 4’ ο ΑΟ Γλυκών Νερών είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη καθώς σε σουτ του Δρούγκα η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι! 

Ο Παλλαυρεωτικός είχε κυρίως αμυντικό προσανατολισμό και περίμενε την ευκαιρία να χτυπήσει στην αντεπίθεση και τη βρήκε στο 30’! Με κλέψιμο στο κέντρο του γηπέδου και συνδυασμό μεταξύ Γιαχάεβ και Γκαβασιάδη η μπάλα είχε τελικό αποδέκτη τον Φετολάρι, ο οποίος πλάσαρε σωστά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το 0-1. 

Παρά το σοκ οι γηπεδούχοι συνήλθαν γρήγορα και συνέχισαν να πιέζουν αλλά χωρίς να έχουν αποτέλεσμα. Με εξαίρεση το 42ο λεπτό όταν και πέτυχαν γκολ με τον Βάρδα, αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε συμμετοχή άλλου παίκτη στη φάση. Σφύριγμα που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον ΑΟ Γλυκών Νερών, αφού στο 47’ ο Μανουσάκης είδε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα καθώς σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής καταλόγισε το φάουλ, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι έπρεπε να δοθεί πλεονέκτημα αφού στην εξέλιξη σκόραραν. 

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός άνοιξε, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν συνεχώς να πιέσουν. Έχασαν κλασικές ευκαιρίες για την ισοφάριση σε σουτ των Βασιλόπουλου, Βλάχου, Βιταλιώτη και κεφαλιά του Μουρούτη, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχασαν επίσης δύο καλές ευκαιρίες με τον Βάρδα αρχικά να προλαβαίνει και να κλείνει τελευταία στιγμή τον Γκαβασιάδη και στη δεύτερη ο Χριστοδούλου πρόλαβε και έβαλε κόντρα σε σουτ του Γκαβασιάδη και ο Κύρκος μπλόκαρε εύκολα. 

Στο 92’ υπήρξαν νέες αντιδράσεις από τους φιλοξενούμενους καθώς ο Παλλαυρεωτικός σκόραρε για δεύτερη φορά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ!  Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν επίσης παράπονα για τη διαιτησία σχετικά με τη συμπεριφορά δύο παικτών του Παλλαυρεωτικού, καθώς αναφέρουν ότι ο ένας έβρισε άτομο στην εξέδρα και ο άλλος έκανε άσεμνη χειρονομία προς τον κόσμο. 


Διαιτήτευσαν οι Σταύρου, Γουρνιάς, Αλεξόπουλος.


ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος, Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Στίσι (83’ Τραγανός), Βιταλιώτης, Δρούγκας (76’ Βαϊόπουλος), Βασιλόπουλος, Μπέλμπας (46’ Βλάχος). 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Αθανασιάδης): Κόρμπας, Σφικτός (46’ Μωραΐτης), Κρανιδιώτης, Χουσεΐν (30’ λ. τρ. Φετολάρι), Μπεργιάννης (84’ Συρανίδης), Μπάλας, Δούμας, Πρέντι, Γκαβασιάδης, Παπαδόπουλος (77’ Φιλίππου), Γιαχάεβ.

πηγη επσνα στην σεντρα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου