Κυριακή, Νοεμβρίου 14, 2021

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 3-0 (1-0)


 Ο Κεραυνός έχει πάρει φόρα και δύσκολα φαίνεται πως μπορεί να φρενάρει, καθώς έφτασε επτά στα επτά, κερδίζοντας καθαρά με 3-0 στην Κερατέα τον Ωρωπό. Σκορ που ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ.


Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 42΄ ο Μαγγανάς Χ. με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και στο 70΄ ο Κασπίρης με ένα εκπληκτικό γκολ από εικοσιπέντε μέτρα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μιγγίρη και πέφτοντας, πέρασε στο βάθος της εστίας. Στο 75΄ είχαμε χαμένο τετ α τετ με τον Μαγγανά, ο οποίο όμως στο 85΄ κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του, αφού έκανε ένα απίστευτο σλάλομ εντός περιοχής, περνώντας αμυντικούς και τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα με υποδειγματικό πλασέ στα δίχτυα του Ωρωπού. 


Οι φιλοξενούμενοι παράταξαν ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο, καθώς δεν εγκατέλειψαν το παιχνίδι. 






Διαιτητής του αγώνα Κορωνιάς, με βοηθούς τους Περδίκη Ι. και Βλαχόπουλο






ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Κακαγιάςς, Ζυγούρης (), Δανιήλ (64΄ Ζώης), Κατσίκης, Βαγγέλη Ν., Δαρδαμάνης, Κρητικός, Μαυροθαλασσίτης (62΄ Μαντζιώκας), Μαγγανάς Χ., Κασπίρης, Λάπας (Βαγγέλη Π.)






ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ (Πέππας) Μιγγίρης, Ράπτης, Παπακωνσταντίνου, Μαϊμαρέλης (44΄ Χάτζος), Μάμας, Gjnaj, Jazaj (Τσαγκαράκης), Μανιώτης, Εσκιόγλου (79΄ Ρούσσος), Παδονικολάκης, Μπαλωτής






Πέγκυ Παρίση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου