Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2015

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 2-0

Την εξαιρετική πορεία που διαγράφει με το νεανικό ρόστερ του συνέχισε την Κυριακή (20/12) ο Α.Ο. Κορωπίου. Η ομάδα του Φώτη Μπαλτίδη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, επικράτησε 2-0 του Κουβαρά στο «Αντώνης Πρίφτης», με αποτέλεσμα να φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Όλη η... ιστορία της κυριακάτικης (20/12) αναμέτρησης ήταν το πρώτο 45λεπτο. Εκεί οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας εξαιρετικά, την ωρα που αυτοί του Κουβαρά αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5' όταν ο Νούρια έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Το δεύτερο γκολ σημείωσε στο 20' ο Μπλέτσας ο οποίος με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Κακάγια. Το Κορωπί θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο σκορ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ο Κουβαράς όχι μόνο ισορρόπησε, αλλά ήταν αυτός που έκανε το παιχνίδι. Βέβαια η υπεροχή του θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ανούσια, καθώς δε μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες. Πέρα από μια καλή κεφαλιά του Γκαβασιάδη οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καραβίδα δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον νεαρό γκολκίπερ Χανδρινό, ο οποίος είχε ενα εύκολο απόγευμα. Στο τελευταίο τέταρτο το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με τον Α.Ο.Κ. να έχει τρία δοκάρια! Ένα στο 80' με τον Μασκλαβάνο, ένα στο 85' με τον Θ. Βλάχο και ένα στο 90' με τον Χαρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου