Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

Διπλό - «χρυσάφι» για Μαρκό!

Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου επιβλήθηκε 0-1 του Πρωτέα, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα

από Νίκος Τζαλίδης
στις 19/12/15
στην ΕΠΣΑΝΑ
ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ – ΜΑΡΚΟ 0-1

Την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η Μαρκό, η οποία στα τρία τελευταία παιχνίδια μετρά δύο νίκες (εκτός έδρας μάλιστα) – μια ισοπαλία. Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου το Σάββατο (19/12) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, επικράτησε 0-1 του Πρωτέα στην Παλαιά Φώκαια, και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο το συγκρότημα του Μαρκοπούλου είχε την κατοχή και την υπεροχή της μπάλας, ενώ ο Πρωτέας προσπάθησε να κάνει το γνωστό παιχνίδι του, με οργανωμένη άμυνα και αντεπιθέσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δούμε πολλές κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, αντίθετα ήταν ένα ματς κλειστό, που όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη απείλησε πρώτη στο 49' με τον Λέκα, ενώ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση για την Μαρκό ήρθε στο 55'.

Από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Χάρη Γκόντζου, ο Δημογιάννης πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 0-1. Ο Γκόντζος που δημιούργησε αρκετά ρήγματα με προσπάθειες από τα πλάγια και ήταν εκ των κορυφαίων, απείλησε σε τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις. Από την μεριά του ο επίσης κινητικός Σκέρντι Πλάκα στο 65' είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους. Δυσάρεστο γεγονός στην αναμέτρηση οι δύο σοβαροί τραυματισμοί.

Ο μεν Δέδδες του Πρωτέα χτύπησε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε στο 75', ο δε Πετράι στα πλευρά (επίσης έγινε αναγκαστική αλλαγή). Μάλιστα για τον Πετράι χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος
(Παρατηρητής Διαιτησίας: Κατσαδήμας)
(Παρατηρητής: Χασιώτης)

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Δέδδες (75' λ.τρ. Μπουκουβάλας), Λιούμης, Κούλιμπης, Χίκα, Κατσούλας, Μιχαήλ, Νίνα (45' Λέκας), Γεσιλάι (70' Διακορώνας), Μαραγκός, Μακρυπίδης.
ΜΑΡΚΟ: Παππάς, Σκορδάς, Πατσιαούρας, Δημογιάννης (80' Δημητρίου), Τζανής, Ρεντζής, Βεϊζάι, Τσετβερίκοβ, Σκέρντι (90' Ούτσικας), Γκόντζος, Πετράι (65' λ.τρ. Γκριμέκης).
Τελευταία Ανανέωση, Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2015 20:09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου