Κυριακή, Δεκεμβρίου 13, 2015

Με γκολ του Χάρη Γκόντζου στο 90' η ομάδα του Μαρκοπούλου έκλεψε την ισοπαλία (2-2) από τον Α.Ο.Κ.

ΜΑΡΚΟ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 2-2


Χορταστικό παιχνίδι που τα είχε όλα διεξήχθη την Κυριακή (13/12) στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου. Εκεί, η τοπική ομάδα της Μαρκό αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Α.Ο. Κορωπίου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

Στο πρώτο 45λεπτο το συγκρότημα του Γιώργου Παπαϊωάννου κυριάρχησε και πίεσε αρκετά. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 15' όταν ο νεαρός Σκορδάς με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Παπαθεοδώρου για το 1-0. Οι Μαρκοπουλιώτες τόσο πριν την επίτευξη του 1-0, όσο και μετά έχασαν αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμα τους. Τα δεδομένα στο παιχνίδι άλλαξαν στο 28' όταν η Μαρκό έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σατσελάρι, ο οποίος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη πληρώνοντας τα νεύρα που είχε. Αυτή η εξέλιξη άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες και από εκεί και πέρα το Κορωπί ισορρόπησε. Στην επανάληψη μάλιστα η ομάδα των Φώτη Μπαλτίδη – Μανώλη Ασκούνη πίεσε και έψαχνε την ισοφάριση.

Τελικά την βρήκε στο 70' όταν ο Μπλέτσας με κεφαλιά νίκησε τον Παππά. Η ανατροπή ήρθε στο 80' με τον Χαρίση να βγαίνει φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ, να τον περνά και να γράφει το 1-2. Και ενώ όλα έδειχναν πως το Κορωπί θα αποδράσει με μεγάλο διπλό από το Μαρκόπουλο, ήρθε ένα τρομερό σουτ του Χάρη Γκόντζου στο 90' να διαμορφώσει το τελικό 2-2, χαρίζοντας στην Μαρκό την ισοπαλία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΔΡΑΓΑΤΗΣ Α., ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ Κ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ)
(Παρατηρητής: ΜΠΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

ΜΑΡΚΟ: Πέππας, Σκορδάς, Πατσιαούρας, Δημογιάννης, Τζανής, Ρεντζής, Γκριμέκρης (52' Δημητρίου), Τσεβδερίκοφ (85' Κερμέζο), Πλάκα (75' Πετράι), Σατσελάρι, Γκόντζος,
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Παπαθεοδώρου, Κορωνιάς, Πάντου, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Βλάχος Θ. (85' Ντελέρνο), Χαρίσης, Νουρίγια (46' Μπλέτσας), Μασκλαβάνος, Μπανάι, Λυμπερόπουλος.
Τελευταία Ανανέωση, Κυριακή, 13 Δεκέμβριος 2015 23:10
Νίκος Τζαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου