Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2016

Στο "X" Κουβαράς και Διόνυσος

Α. Ο. ΚΟΥΒΑΡΑΣ - Α. Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ 1-1
Σε ισοπαλία... συμβιβάστηκαν οι Κουβαράς και Διόνυσος, που θα μπορούσαν, κάλιστα, και οι δύο να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο της νίκης.Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, οι παίχτες του Κουβαρά και του Διονύσου, πάλεψαν έως στο τέλος, αλλά η ισοπαλία τους στέρησε μία άκρως σημαντική νίκη. 
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα απο την αρχή, με γκόλ... απο τα  αποδυτήρια ο Διόνυσος άνοιξε το σκόρ και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3' με τον Αγγελόπουλο να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του Κουβαρά και να κάνει το 0-1. Από το γκόλ του Διονύσου και ύστερα, ο Κουβαράς πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, διέθετε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει την ευκαιρία για γκόλ. Έτσι, μοιραία, το 0-1 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Παναγόπουλου μπήκε δυνατά στο γήπεδο διεκδικώντας το γκόλ της ισοφάρισης, πιέζοντας ψηλά και κυνηγώντας κάθε φάση. Η πίεση του Κουβρά απέφερε καρπούς και στο 66', ο Πριφτης έκανε το 1-1 πρό κενής εστίας, με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι απέκτησε μα άγρια ομορφιά, με την μπάλα να είναι πάνω κάτω, και τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 72' ο Κουβαράς έφτασε κοντά στην ανατροπή, σε δυνατό σουτ του Στουραΐτη, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του Λεγάκη δεν του επέτρεψε να χρηστεί σκόρερ. Στο 74', δύο λεπτά αργότερα δηλαδή, ήρθε το δοκάρι για το Διόνυσο σε όμορφο του Πασαλιμανιώτη, μετά απο απόκρουση του Καρύμπα. Στα 15' εναπομείναντα λεπτά, υπήρξαν δύναμη, ένταση, καθώς και... έντονο πάθος για την νίκη, παρ'όλα αυτά το 1-1 ήταν και το σκόρ, που συμβιβάστηκαν οι δύο ομάδες.
Στην καλύτερη εμφάνιση για φέτος, έως τώρα, έφτασε ο Κουβαράς που δείχνει αισθητά βελτιωμένος. Πάλεψε έως το τέλος, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει ακόμα και το τρίποντο της νίκης.
Εφησυχάστηκε με το γρήγορο γκόλ ο Διόνυσος και μοιραία δέχθηκε την ισοφάριση. Μετα το γκόλ του Κουβαρά, πίεσε για το γκολ της νίκης, ωστόσο έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τον Κουβαρά.
Διακριθέντες: 
Α. Ο. Κουβαράς: Κοντζιάς, Πρίφτης, Χατζής.
Α. Ο. Διονύσου: Πασαλιμανιώτης, Αγγελόπουλος.
Διαιτητές: Προδρομίδης, Ρούντος, Τζαφόλιας.
Συνθέσεις:
Α. Ο. Κουβαράς: Καρύμπας, Τσούνης, Σύρος, Στουραΐτης, Κοντζιάς, Τόλιας (Λιάπης 46'), Χατζής, Μικιρδιτσιάν, Πρίφτης, Σερμπενιάδης ( Ζάζας 71' λ.τρ.), Λευκάκης (Elezi 46 λ.τρ.)
Α. Ο. Διονύσου: Λεγάκης, Παλιούρας (Βαϊόπουλος 46'), Δήμτσας, Μίσιος, Αρκατίνης, Σκάφδας, Ραυτακόπουλος Δ. (Σαμαράς 81'), Αναστασίου, Πασαλιμανιώτης, Αγγελόπουλος, Ραυτακόπουλος Χ.
Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου