Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2016

Πρωτέας – Καλύβια 1-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-9η Αγων.
Ο Πρωτέας με κεφαλιά του Κατσούλα στο 45΄ήταν ο νικητής του πρώτου τοπικού ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες της Παλαιάς Φώκαιας και των Καλυβίων.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 4΄όταν κακός υπολογισμός του Κόλλια έφερε τον Μπακογιάννη σε πλεονεκτική θέση και το φάουλ που ακολούθησε το εκτέλεσε άουτ ο Παπακωνσταντίνου.
το 27΄καλά εκτελεσμένο φάουλ του Τσομπανάκη έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Παπαβασιλείου. Στο 40΄νέα καλή στιγμή για τα Καλύβια με τον Χριστόπουλο, πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στο 45΄ο Πρωτέας πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Φάουλ που εκτέλεσε από αριστερά ο Μπαλογιάννης έστειλε τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και ο Κατσούλας με έξυπνη γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0(φωτο).
Στην επανάληψη ο Πρωτέας φύλαξε περισσότερο τα νότα του και δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους με αντεπιθέσεις. Συγκριτικά δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τα Καλύβια που είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη και στην τροφοδοσία των επιθετικών.
Στο 53΄σε φάουλ του Μπαλογιάννη η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 56΄πάλι ο Μπαλογιάννης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε αλλά έδιωξε ο Κόλλιας. Ακολούθησαν δύο ακόμη καλές στιγμές για τους γηπεδούχους ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 81΄όταν σουτ του Μάτι από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ.
Γενικά ήταν ένα παιχνίδι προπονητών. Ο Πρωτέας ήταν καλύτερα στημένος και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τα Καλύβια, που είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.
Ξεχώρισαν από τον Πρωτέα ο Χύκα(παίκτης για όλες τις θέσεις) και ο Μπαλογιάννης  και από τα Καλύβια ο Μάτι και ο Τσομπανάκης.
Διαιτητές:Μπερέτας, Καραθανάσης-Σόφιας.
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Νίνα, Κούλιμπης, Χύκα, Κατσούλας, Βεϊζάι, Θάνος(93΄Δέδες), Ζντράβα(80΄Κουλούρης), Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Κόλλιας, Καραγιάννης(65΄Ζατσελάρι), Τραϊτοράκης(46΄Πασκάλι), Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου, Τσώκος(46΄Οικονομίδης), Τσομπανάκης, Πλάκα, Μάτι, Χριστόπουλος.
ΠΗΓΗ sportcity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου