Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-2
Πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό Λαυρίου που ισοφαρίστηκε στο τέλος από τον Άρη Βούλας (2-2)! Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Κριλή στο 30', γύρισαν το ματς σε 2-1 με τα γκολ των Τσίκλου (53') - Γκαβασιάδη (70') και έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση. Ο μαχητικός Άρης Βούλας, ωστόσο, ήταν εκείνος που είπε την τελευταία λέξη και με γκολ του Παπαγεωργίου στο 85' πήρε τον βαθμό. Οι Λαυριώτες φώναξαν για οφ-σάιντ στην συγκεκριμένη φάση και φαίνεται να έχουν δίκιο...
Ο Άρης Βούλας παρατάχθηκε από το ξεκίνημα με αμυντικούς προσανατολισμούς και με στόχο να κρατήσει το μηδέν. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, ήταν εκείνος που είχε την κυκλοφορία της μπάλας και απείλησε στο πρώτο 20λεπτο σε δύο-τρεις περιπτώσεις, με σουτ των Σιδερη και Κοντογιάννη. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, ήταν εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στο 30', όταν ο Κριλής εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Λαυριώτες ανέβηκαν ακόμα πιο ψηλά, άσκησαν πίεση και βρήκαν λύση απο στημένη φάση. Συγκεκριμένα ο Μητροφάνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τσίκλος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1. Αυτή η εξέλιξη έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες των Δημητρόπουλου – Φαράκου, που απείλησαν στο 64' με σουτ του Τσίκλου. Η ολική ανατροπή ήρθε, εν τέλει, στο 71' όταν σε πρώτο χρόνο ο Κάρσος είπε όχι σε σουτ του Σιδερή, αλλά δευτερόλεπτα μετά ο Γκαβασιάδης με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-1.
Ο Ολυμπιακός έδειχνε να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση, ωστόσο ο μαχητικός Άρης Βούλας, που έκανε καλό παιχνίδι ανασταλτικά, το πάλεψε μέχρι τέλους και... δικαιώθηκε. Η φάση της ισοφάρισης ήλθε στο 85'... Μετά από γέμισμα η μπάλα στρώθηκε στον Παπαγεωργίου ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Καραγιάννη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον β' βοηθό για οφ-σάιντ και φαίνεται να έχουν δίκιο. Το ματς από εκεί και πέρα έγινε... ροντέο αφού άνοιξε, με τον Ολυμπιακό Λαυρίου να απελεί σε δύο περιπτώσεις, ενώ στο 88' ο Άρης άγγιξε και εκείνος το 2-3 με πλασέ του Διγενή.
***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Λαυρίου: Τσίκλος, Κοντογιάννης και Μητροφάνης.
***Διακριθέντες για τον Άρη Βούλας οι Παπαγεωργίου, Διακρούσης και Κριλής.
Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Λάμπρου Β., Δουλγεράκης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης Κ., Βασιλείου, Καραγιάννης Μ. (89' Τσιώλης), Τσίκλος (81' Μπένας), Χόρτσας, Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Τσιάτσιος, Γκαβασιάδης, Παπαγεωργίου, Έλενας.
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Κολτσίδας, Βελλής, Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Κριλής (88' Γκριν-Λόνγκο), Σταθάκης (75' Διγενής), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλάρι (55' Σανσάρογλου).Νίκος Τζαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου