Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2017

Ολυμπιακός Λαυρίου, ΑΠΟ Κρυονερίου και Αμφιάραος έχουν φρικτά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις

Μόνο ήρεμα δεν ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο στην Ανατολική Αττική, με τρεις ομάδες να εκφράζουν ήδη σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, με το Κρυονέρι μάλιστα να απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.
Ας τα πάρουμε από την αρχή με το σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας αυτό στο Γ. Ραφιάς, όπου ο Κεραυνός Κερατέας κατάφερε να κερδίσει 1-2 τον Ολυμπιακό Λαυρίου, με δύο πέναλτι του Γκόντζου. Οι «ερυθρόλευκοι» της Νεάπολης «βράζουν» με τις διαιτητικές αποφάσεις του Κορδολαίμη και ειδικότερα για το δεύτερο πέναλτι που δίνει ο ρέφερι, το οποίο πράγματι δεν υπάρχει (στην πρώτη περίπτωση υπάρχει κράτημα). Από τον Ολυμπιακό Λαυρίου ίσως υπάρξει τις επόμενες ώρες και επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας.
Από εκεί και πέρα, φρικρά παράπονα για τις αποφάσεις του Φωστέρη έχουν και στο Κρυονέρι, όπου ηττήθηκαν 2-0 στην Ατλαντίδα. Οι άνθρωποι του Κρυονερίου είναι έξαλλοι κυρίως με το πέναλτι που δίνεται στους γηπεδούχους, αλλά και για την πρώτη αποβολή. Μάλιστα, όπως μας μετέφερε επίσημα η διοίκηση, σήμερα το βράδυ θα υπάρχει ΔΣ με μοναδικό θέμα συζήτησης την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.
Τα δικά τους σοβαρά παράπονα έχουν και στον Κάλαμο, με τον Αμφιάραο (που έχασε 1-2 από τη Δόξα Αγ. Άννας) να βγάζει ανακοίνωση διαμαρτυρίας στην οποία τονίζει: «Μας προκαλεί αηδία η διαιτησία, έγιναν λάθη σήμερα, θα υπάρξει και επίσημη διαμαρτυρία στην ΕΠΣΑΝΑ. Δεν πάει άλλο τρία χρόνια αδικίας»! Διαιτητής στην αναμέτρηση του Κάλαμου ήταν ο Μαργαρίτης. 
 ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου