Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2017

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΡΚΟ 3-3

Ένα από τα πιο «τρελά» παιχνίδια της σεζόν έγινε στην Αγία Άννα, εκεί όπου Νικολακάκης και Μαρκό αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3 για την 17η αγωνιστική. Το ματς είχε σασπένς, ένταση και ανατροπές, με τους φιλοξενούμενους του Γιώργου Φαράκου -που παλεύουν για το... θαύμα της παραμονής- να προηγούνται δύο φορές, τον Νικολακάκη να ισοφαρίζει και να προηγείται στο 81', αλλά την Μαρκό να λέει την τελευταία λέξη στο φινάλε!
Ο αγώνας πήγε πολύ στη δύναμη εξ αρχής, ενώ ο ρυθμός ήταν γρήγορος με φάσεις εκατέρωθεν. Η Μαρκό, που ήθελε πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς, ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 2' με ωραίο τελείωμα του Κουτρομάνου (πλασέ στην απέναντι γωνία με το μυτάκι). Ο Νικολακάκης απάντησε στο 10' με τον Πιτσούνη να σκοράρει από κοντά, από κεφαλιά-πάσα του Πάσσαρη, ενώ το 1-2 για τους Μαρκοπουλιώτες σημειώθηκε στο 32' από τον Δημητρακόπουλο με βολέ.
Ο Νικολακάκης ισοφάρισε εκ νέου στο 44' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιτσούνη, το οποίο κέρδισε ο Καβάσης και γύρισε το παιχνίδι στο 81' με άψογο πλασάρισμα του διακριθέντα Μαβίδη! Το ματς στα τελευταία λεπτά έγινε ροντέο και η Μαρκό ισοφάρισε στο 84' με τον Βασιλό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κουτρομάνου και λάθος εκτίμηση του Κολιάκη.
Οι Μαρκοπουλιώτες στο 90' λίγο έλειψε να κάνουν και τέταρτο γκολ αλλά ο Κολιάκης είπε όχι σε δύσκολο σουτ του Δημογιάνη! Μ' αυτά και μ' αυτά το 3-3 έμεινε μέχρι το φινάλε, σε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε να έχει νικητή είτε τον Νικολακάκη είτε την Μαρκό, αλλά η ισοπαλία μάλλον είναι το πιο δίκιο αποτέλεσμα, για δύο ομάδες που τα έδωσαν όλα και είχαν τα καλά διαστήματα τους.
***Ο τεχνικός της Μαρκό Γιώργος Φαράκος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Συγχαρητήια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Παλέψαμε και σήμερα σαν οικογένεια, όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα μας»
Διαιτητές: Μπερέτας, Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Καλέρης, Νίκας, Παπαδόπουλος (46' Τσαπανίδης), Πάσσαρης, Μαβίδης, Κουμουλίδης (46' Εγιουρούμ), Καβάσης (73' Δαμιανίδης), Καλογήρου, Πιτσούνης, Μουκάνης.
ΜΑΡΚΟ: Κακάγιας, Σκορδάς, Σιδέρης, Πλίτσης, Τζανής (55' Τσετβερίκοφ), Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μερκούρης (60' Γκριμέκης), Κουτρομάνος (81 Βασιλός), Λάππας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου