Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2017

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 2-0

Η Ατλαντίδα ήταν καλύτερη, πιο πιεστική και κατάφερε να επικρατήσει 2-0, στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Χαντέ στην τεχνική ηγεσία! Η ομάδα της Ανθούσας παρ' ότι τα χρειάστηκε, είχε καθαρό μυαλό στο φινάλε, βρήκε λύσεις και κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η σαββατιάτικη (14/1) αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής, πάντως, είχε αρκετή γκρίνια και παράπονα από πλευράς Κρυονερίου, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για τη διαιτησία του Φωστέρη.
Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς όπου η Ατλαντίδα από το ξεκίνημα πίεσε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο και προσπαθούσε να βρει διαδρόμους. Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν καλό ρυθμό, δεν μπορούσαν να βρουν την τελική πάσα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μόλις δύο καλές φάσεις με τους Κουλίρα και Χρυσάφη. Στο φινάλε του α' μέρος το Κρυονέρι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές,καθώς αποβλήθηκε ο Μπερμπάντης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία-ειρωνία προς τον διαιτητή.
Στην επανάληψη η Ατλαντίδα, έχοντας και την αριθμητική υπεροχή, άσκησε ακόμα μεγαλύτερη πίεση και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Κυριότερες το σουτ-άουτ του Καλιαμπάκα από εξαιρετική θέση και μια προσπάθεια του Μπούμπα. Τελικά η ομάδα της Ανθούσας βρήκε λύση στο 75' όταν σε σέντρα του Κόντι η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού, με τον Φωστέρη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Χρυσάφης από τα 11 βήματα νίκησε τον Μαμάη και έκανε το 1-0. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 82', όταν από προσπάθεια και ασίστ του Κούτρου, ο Καλιαμπάκας διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το Κρυονέρι ολοκλήρωσε το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κολώτα για εξύβριση στον επόπτη.
***Διακριθέντες για την Ατλαντίδα οι Μαλάι, Κόντι, Τσιτοφώτος *** Από το Κρυονέρι εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, κυρίως για την φάση του πέναλτι και για την πρώτη αποβολή
Διαιτητές: Φωστέρης, Μήταρης, Ρούντος
ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Αρχοντάκης, Τσιτοφώτος, Μανωλάς, Κουλίρα, Μπούμπας, Καρποντίνης (65' Κούτρος), Κόντι (85' Πούλιος), Μαλάι, Καμπάνταης (23' λ.τρ. Καλιαμπάκας), Χρυσάφης, Πανόπουλος.
ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μαμάης, Σιατραβάνης, Κολώτας, Βαμβάτσικος, Κανταρέλης, Δεσύλλας Σ. (87' Ρίζος), Χρυσικόπουλος, Καμαρίτης, Άννινος (58' Κολονέρος), Μπερμπάντης, Σπυρίδης (57' Δεσύλλας Δ.).
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου