Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Βόλης: «Να φέρουμε την άνοδο για τον κόσμο μας»

Σε σώμα συγκροτήθηκε και τυπικά σήμερα το νέο ΔΣ της Μαρκό σε συνεδρίαση που είχαν. Το «Epsanastisentra» επικοινώνησε μετά το πέρας της διαδικασίας με τον νέο πρόεδρο των «πράσινων», Μάνθο Βόλη, ο οποίος σε δηλώσεις του έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, σημειώνοντας πως μοναδικός στόχος είναι η άνοδος, προκειμένου να ευχαριστηθεί ο κόσμος της ομάδας και να ζήσει ξανά τις αντίστοιχες στιγμές του παρελθόντος.
Ο νέος πρόεδρος της Μαρκό έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει μέχρι τέλους την προσπάθεια αυτή, στάθηκε στη δυναμική του νέου ΔΣ της ομάδας και σημείωσε ότι και ο Δήμος θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα τη φετινή σεζόν.
«Η Μαρκό φέτος έχει ένα πολύ δυνατό ΔΣ. Έχει κάποιους ανθρώπους δυνατούς που τη στηρίζουν και θα τη στηρίξουν στον μέγιστο βαθμό. Θεωρώ ότι η άνοδος φέτος είναι εφικτή. Αυτό το πλάνο έχουμε χαράξει και πάνω σε αυτό θα πορευτούμε», τόνισε ο Βόλης και συνέχισε: «Σήμερα έγινε η συγκρότηση σε σώμα και προχωράμε. Μοναδικό μας σκεπτικό είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική και αυτό θα παλέψουμε να φέρουμε εις πέρας αυτή τη σεζόν, ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο της πόλης αυτής που έχει ζήσει παρόμοιες στιγμές στο παρελθόν και θέλει να ζήσει ανάλογες στιγμές και στη φετινή χρονιά. Αυτό που παρακαλούμε και θέλουμε τη φετινή σεζόν είναι να ανταποκριθεί ο κόσμος στο κάλεσμά μας και να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο και φτερά στους παίκτες μας για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Τους θέλουμε δίπλα μας ως το τέλος της χρονιάς. Επίσης θέλουμε και από τον Δήμο να είναι κοντά μας στη φετινή προσπάθεια και να μας ενισχύσει κι εκείνος από την πλευρά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου