Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2020

Ετοιμάζουν την πρώτη… βόμβα στον Κεραυνό!

Η φετινή σεζόν ουσιαστικά έχει τελειώσει άκρως επιτυχημένα για τον Κεραυνό, που πλέον μπορεί να ξεκινήσει να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου, πέραν της ανόδου, και ο μοναδικός στόχος που του έχει απομείνει είναι να διατηρήσει το αήττητο. Ωστόσο, κανείς στην ομάδα δεν εφησυχάζει, αφού η οικογένεια Ελευθερίου θέλει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα της Κερατέας! Έτσι ετοιμάζουν την πρώτη… βόμβα για τη νέα σεζόν, την οποία και πρόκειται να πυροδοτήσουν στο επόμενο διάστημα.
Οι διοικούντες τον Κεραυνό δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς που υπήρχε μεγάλη συνέπεια σε όλους τους τομείς. Γι αυτόν τον λόγο θέλουν από τώρα να ετοιμάσουν τα πάντα για τη νέα σεζόν, δείχνοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα αφεθεί τίποτα στην τύχη, έτσι ο ώστε η ομάδα να επανέλθει άμεσα στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Άλλωστε, το πλάνο της οικογένειας Ελευθερίου είναι ο Κεραυνός να βρει τη χαμένη του αίγλη, να πρωταγωνιστήσει ξανά στην ψηλότερη κατηγορία και φυσικά μέσω των επιτυχιών να επιστέψει και ο κόσμος στο γήπεδο!
Για τον λόγο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, κάτι που ακούγεται πρωτόγνωρο για ερασιτεχνικό επίπεδο! Μάλιστα, ήδη υπάρχουν επαφές και είναι πολύ κοντά στο να πυροδοτήσουν μια μεγάλη βόμβα για τη νέα σεζόν, όπου η ομάδα θα αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ. Το Epsanastisentra έχει το ρεπορτάζ και μέσα στον επόμενο καιρό θα σας αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες!
Πηγη ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου