Κυριακή, Φεβρουαρίου 09, 2020

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΟΡΩΠΙ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ





Και οι δύο αντίπαλοι δουλεύουν για την επόμενη μέρα. Εκτός στόχων μοντάρουν το σχήμα του για την επόμενη σεζόν. Άρα έχουν τους ίδιους στόχους, αλλά σήμερα παίζουν και για την ιστορία. Πάντα θα είναι ένα ντέρμπι η αναμέτρηση τους. Στον πρώτο γύρο νικητής ήταν το Κορωπί με σκορ 2-4.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Τσαλίκογλου και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Μακρή και ώρα 15:00.







ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ




Ο Σαρωνικός προέρχεται από ήττα και ο Παλλαυρεωτικός από νίκη. Οι γηπεδούχοι με πιθανή νίκη θα πάρουν το απόλυτο από τον σημερινό τους αντίπαλο, καθώς στον πρώτο γύρο είχαν νικήσει με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι με πιθανό τρίποντο, θα πάρουν τη ρεβάνς και θα ανέλθουν περισσότερο βαθμολογικά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Πύκνη, Πολίτη και ώρα 15:00.






ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ




Κομβικό ματς και για τους δυο σημερινούς αντιπάλους, που θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την περαιτέρω πορεία τους. Αγγίζουν και οι δύο την καυτή ζώνη και το άγχος θα συνδράμει ώστε να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι με προσοχή στις άμυνες και σίγουρα τον νικητή θα τον δείξει με μισό γκολ. Πολύτιμο τρίποντο και απαραίτητο. Τα Γλυκά Νερά προέρχονται από νίκη οξυγόνο και ο Αχιλλέας, που είχε πάρει και το ματς του πρώτου γύρου (3-1), από ισοπαλία εντός. Αμφίρροπο παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αγώνας κατηγορίας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.






ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ





Τοπικό ντέρμπι από δύο ομάδες που δουλεύουν πολύ τις ακαδημίες τους. Διακρίνονται στο πρωτάθλημα για την ποιότητα  και την αγωνιστικότητα τους. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται που γέρνει προς την ισοπαλία  Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με τέρματα 2-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Βλαχόπουλο, Ντόστη και ώρα 15:00.





ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ





Το Κρυονέρι με πιθανή νίκη καθάρισε για φέτος. Η Βούλα από την άλλη, με πιθανή νίκη ίσως πιάσει τη δεύτερη θέση. Έχουν λόγους λοιπόν για το τρίποντο. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλος με σκορ 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κορωνιά Ν., Ζήσιο Ντούρο και ώρα 15:00.







ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ




Ο Παθιακάκης παίζει για την σωτηρία του σε κάθε ματς, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Σήμερα φιλοξενεί την Τριγλία που πλέον κοιτάει να μοντάρει σύνολο για τη επόμενη σεζόν. Δυνατό ματς με την σκοπιμότητα σε πρώτο ρόλο. Η νίκη είναι ζητούμενο για τους γηπεδούχους και το θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους. Με σκορ 3-2 είχε κερδίσει η Τριγλία στον πρώτο γύρο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Σπίθα και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου