Κυριακή, Φεβρουαρίου 09, 2020

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ




Ο Εθνικός προέρχεται από δύο συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα, με  ψυχολογία και με σκοπό την παραμονή του στην κατηγορία, υποδέχεται σήμερα την Ατλαντίδα που στόχος της είναι η άνοδος. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Οι φιλοξενούμενοι σε εννέα παιχνίδια εκτός έχουν φέρει έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Ατλαντίς είχε πάρει τον αγώνα του πρώτου γύρου με τέρματα 3-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Τζαφόλια Δ. και βοηθούς τους Αλεξόπουλο, Μαραγκού και ώρα 15:00.






ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ VS ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ




Με ατού τη έδρα της, η Δόξα Άνοιξης θα ζητήσει σήμερα το εξάποντο από το μεταξύ τους παιχνίδι με τους Νικητές στον πρώτο γύρο, καθώς είχε κερδίσει με 0-1 στην Ανθούσα. Οι γηπεδούχοι εντός έχουν πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έχουν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Κωστάκη και βοηθούς τους Ρίζο, Κίνα και ώρα 15:00






ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ



Ισόπαλος με 1-1 είχε λήξει ο αγώνας του πρώτου μεταξύ των δύο σημερινών αντιπάλων. Ο Παμπαιανικός καίγεται για θετικό αποτέλεσμα για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έχουν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Οικονόμου και βοηθούς τους Τσιμενίδη, Κοσμά και ώρα 15:00.






ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΑΡΤΕΜΙΣ





Ισόπαλο με σκορ 3-3 είχε λήξει το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στον Νικολακάκη και την Άρτεμις. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν έξι νίκες και τρεις ήττες. Οι φιλοξενούμενοι σε εννέα αγώνες εκτός έχουν έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Βουδούρη, Βιδάλη και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου