Σάββατο, Οκτωβρίου 16, 2021

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος όμιλος


 ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Η Σταμάτα προέρχεται από εκτός έδρας νίκη. Στην έδρα της έχει δώσει δύο αγώνες κι έχει φέρει μία ήττα και μία ισοπαλία με τέρματα 1-2. Δεν έχει κερδίσει λοιπόν. Η Μάχη προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία και εκτός έδρας έχει φέρει μία ισοπαλία και μία νίκη με τέρματα 7-2. Σφικτή ομάδα οι γηπεδούχοι, αυτό δείχνει ο συντελεστής τερμάτων της 5-4. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλύτερα εκτός έδρας με αποτέλεσμα να αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ως προς την έκβαση του σκορ.


Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Σταμάτας, με διαιτητή τον Ανδρικόπουλο και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Τζαφόλια Β. και ώρα 16:00.






ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Η Ατλαντίς έχει παίξει μόνο ένα εντός έδρας ματς κι έχει φέρει άσσο με τέρματα 3-1. Από την άλλη, ο Παθιακάκης έχει παίξει δύο φορές εκτός έδρας και δεν έχει νικήσει. Έχει φέρει μία ισοπαλία και μία ήττα. Οι γηπεδούχοι παίζουν στο ουδέτερο γήπεδο του Γέρακα. Και οι δυο μονομάχοι προέρχονται από νίκες.


Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Τσέλιο και ώρα 16:00.






ΜΑΡΚΟ VS ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ



Αναμέτρηση από δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Η πρωτοπόρος Μαρκο έχει ένα σερί τέσσερα στα τέσσερα με συντελεστή τερμάτων 20-2. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στον όμιλο της. Προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό και φαντάζει φαβορί για την σημερινή αναμέτρηση. Η Δόξα Άνοιξης διαθέτει νεανικό σύνολο και είναι ουραγός στην βαθμολογία καθώς έχει να επιδείξει μία ισοπαλία. 


Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Μαρκοπούλου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Τρασανίδη και ώρα 16:00.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου