Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2021

ΠΟΛΛΑ ΕΝ... ΟΛΙΓΟΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ


 Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε μπορούμε να περιμένουμε όμορφα πράγματα από τον Κεραυνό Κερατέας. Οι μπλε συνεχίζουν την πολύ καλή περσινή τους πορεία όπου βρίσκονταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μπήκαν εντυπωσιακά και στο νέο πρωτάθλημα, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και το κυριότερο κέρδισαν τον κόσμο τους! Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο με αυτοματισμούς στην επίθεση και αλληλοκαλύψεις στην άμυνα, ενώ βγάζει μία απίστευτη ενέργεια και στα ενενήντα λεπτά ενός αγώνα. Η μπάλα περνάει από τα πόδια όλων και το σημαντικότερο  με ταχύτητα, κάτι που συναρπάζει τον κόσμο που την παρακολουθεί. 



-Δώσε μου τον ποδοσφαιρικό ορισμό του Κεραυνού.


Δεν θα πω τα τετριμμένα ότι ο Κεραυνός είναι ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι στα Μεσόγεια. Είναι και αυτό αλλά εγώ θα έλεγα ότι πλέον με την νέα διοίκηση του Γιώργου Ελευθερίου, είναι μια αλυσίδα με ατσάλινους κρίκους. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, κόσμος, όλοι ένα. Δεν ξεγράφεις εύκολα το DNA αυτής της ομάδας. Αξιοποιήσαμε ότι ταλέντο υπάρχει και καταφέραμε η νέα ομάδα να αποτελείται στο 85% από γηγενείς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία της Κερατέας. Η προτεραιότητα μας και η προσοχή μας ήταν στραμμένη στην αξιοποίηση των παιδιών της περιοχής, στα οποία προσθέσαμε τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Αθήνα σε καλή ηλικία, άριστους χαρακτήρες και με πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο.




-Γιώργο την Κυριακή νίκησες ένα αντίπαλο, που έχει τους ίδιους στόχους με εσάς, και μάλιστα εκτός έδρας.


Είναι γεγονός ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Εμείς από την πλευρά μας δεν ξεχωρίζουμε καμία ομάδα και προσπαθούμε πάντοτε για την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ενός αγώνα. Άλλωστε κάθε ομάδα που βρίσκουμε απέναντι μας προσπαθεί και δίνει το 101% των δυνατοτήτων της καθώς είναι τεράστια πρόκληση να αγωνίζεσαι ως αντίπαλος με την ιστορική ομάδα του Κεραυνού, η οποία υπενθυμίζω ότι βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για οικονομικούς από λάθη ή παραλείψεις παλαιότερων διοικήσεων. Έχουμε υποχρέωση να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, το ταχύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με μία πρόκριση εκτός έδρας στο κύπελλο και με δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση , δημιουργούν καλή διάθεση και μας δίνουν επιπλέον χρόνο να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Το πρωτάθλημα φέτος δεν είναι μαραθώνιος αλλά αγώνας ταχύτητας και είναι σημαντική η καλή εκκίνηση.




 -Κρατάς χαμηλό προφίλ στους πανηγυρισμούς κατά την διάρκεια των αγώνων. 


Είναι τέτοια η ορμή των ποδοσφαιριστών μας που πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Είμαστε μία νεανική ομάδα και έχουμε τους περισσότερους φιλάθλους. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και οι 3 βαθμοί μπαίνουν στο σακούλι μόνο όταν ο διαιτητής σφυρίζει τρεις φορές στο τέλος. Είμαι χαρούμενος που η αγωνιστική εικόνα μας είναι αυτή που θέλει ο κόσμος, ο οποίος την εισπράττει και την επιδοκιμάζει. Μαζί με τον κόσμο θα ξυπνήσουμε τον κοιμώμενο γίγαντα που λέγεται Κερατέα και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας αυτός ο γίγαντας. Έτσι θα πάμε μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και τότε θα πανηγυρίσουμε με την ψυχή μας. Τώρα δουλειά, σοβαρότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο μέχρι τέλους, καθώς ακολουθούν εξίσου δύσκολες αναμετρήσεις και δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς και εφησυχασμό.








Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου