Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2021

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3-1 (2-0)


 Ακόμη μία νίκη στο παλμαρέ του Κεραυνού που διατηρεί για δέκατη αγωνιστική το αήττητο του. Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος που έχουν να επιδείξουν μία καθολική επικράτηση με εξαίρετα στατιστικά στοιχεία. Δέκα τελικές που απέφεραν δύο γκολ, τέσσερα δοκάρια και ένα χαμένο τετ α τετ. 


Στο 10΄ και στο 12΄ ο Κατσίκης είδε την μπάλα να χτυπάει δις στο δοκάρι του Καλαμάρη. Στο 13΄ είχαμε το χαμένο τετ α τετ του Μαγγανά Χ., στο 34΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν η μπάλα εντός περιοχής βρήκε το χέρι του Κορωνιά, το εκτέλεσε εύστοχα ο Κασπίρης και έγραψε το 1-0 ανοίγοντας το σκορ για την Κερατέα. Στο 41΄ είχε δοκάρι ο Κασπίρης, η φάση δεν τελείωσε και στο 42΄ ο Δαρδαμάνης είχε εκ νέου δοκάρι για την ομάδα του. Η μπάλα παιζόταν εντός περιοχής του Παμπαιανικού, όπου στο 43΄ έγινε κάτοχος της ο Ζυγούρης που με σουτ έκανε το 2-0 και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια, καθώς αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Τσιγάρα στο 75΄ μείωσαν σε 2-1. Στο 85΄ έγινε σέντρα από αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι κέρδισε την κεφαλιά ο Βαγγέλη Ν. πηδώντας ψηλότερα από όλους, στέλνοντας την μπάλα στο εσωτερικό της εστίας του Καλαμάρη, γράφοντας το τελικό 3-1. Στο 87΄ ο Δαρδαμάνης επιχειρώντας ένα σλάλομ, πέρασε μέχρι και τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.




Διαιτητής του αγώνα Τσέλιος, με βοηθούς τους Μιχαλίτση και Αλεξόπουλο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Κακαγιάς, Ζυγούρης, Δανιήλ, Κατσίκης, Μαντζιώκας, Βαγγέλη Ν., Δαρδαμάνης, Μαγγανάς Β. (70΄ Κίρεβ), Μαγγανάς Χ. (88΄ Νέρας), Κασπίρης (59΄ Γκίνης), Μαστροκώστας (Κρητικός)






ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης) Καλαμάρης, Μουρτοπάλλας, Αζάκας (46΄ Αρουέλ), Κορωνιάς, Αντωνιάδης, Τσιμπούρης, Τσομπανάκης, Αθανασίου (46΄ Θεοχάρης), Δάβαρης, Τσιγάρας, Leme








Πέγκυ Παρίση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου