Πέμπτη, Δεκεμβρίου 09, 2021

ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


 Η Δ΄ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ τελείωσε και στους 8 πέρασαν πέντε σωματεία της Α΄ κατηγορίας, δύο ομάδες της Γ΄ Εθνικής και ένας σύλλογος από την Β΄ κατηγορία.


Αναλυτικά:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γ΄ Εθνική)


ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γ΄ Εθνική)


ΑΝΟΙΞΗ (Α΄ Κατηγορία)


ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Α΄ Κατηγορία)


ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Α΄ Κατηγορία)


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Α΄ Κατηγορία)


ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Α΄ Κατηγορία)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Β΄ Κατηγορία)


                                                     FAIR PLAY ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Κρατήσαμε μια συγκινητική σκηνή από το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, που δείχνει το υψηλό αθλητικό πνεύμα και επίπεδο των δύο ομάδων. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Νίκος Γκόλφης καθισμένος στο χορτάρι και εμφανώς συγκινημένος, δέχεται τους ασπασμούς των παικτών της Κερατέας που έσπευσαν να τον παρηγορήσουν. 

  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ




ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ "Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΟΝΤΟ"



"Συγχαρητήρια στην διοίκηση των Καλυβίων και τον αξιόλογο προπονητή  Κο Πέτρο Τσιγκούλη για την πολύ καλή ομάδα που έχουν φτιάξει. Δίκαια βρίσκονται μέσα στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Ήταν ένας αγώνας βγαλμένος από το μέλλον καθώς ο Κεραυνός Κερατέας έρχεται στην κατηγορία έχοντας Μ.Ο ηλικίας τα 22ετη  αποτελούμενος ως επί το πλείστον από γηγενείς ποδοσφαιριστές και της γύρω περιοχής. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον τεχνικό διευθυντή Κο Σπύρο Κοντό, ο οποίος προετοίμασε από την Γ κατηγορία τον σύλλογο ώστε να χτιστεί το οικοδόμημα του κεραυνού Κερατέας πάνω σε υγιείς βάσεις σε συνεργασία πάντοτε με την διοίκηση, η οποία πραγματικά είναι πανταχού παρών.

Για το τέλος θέλω να πω δυο λόγια για τους ποδοσφαιριστές τους Κεραυνού αλλά δεν βρίσκω λέξεις (!) καθώς είναι γεγονός ότι τα όσα έχουν καταφέρει ήδη με την δωδέκατη ΝΙΚΗ στην σειρά και ο τρόπος με τον οποίο  τα πετυχαίνουν είναι άξια θαυμασμού. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνους"






ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ "ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ"

"Συγχαρητήρια στην Κερατέα που με εντυπωσίασε για το πάθος της και για το κυνήγι των φάσεων. Νομίζω πως το αήττητο σερί που κατέχει ήταν αυτό που έκανε την διαφορά. Γιατί όταν έχεις ένα αήττητο σερί, σου γίνεται συνήθεια και σε βοηθάει να παίρνεις τα ματς με κεκτημένη ταχύτητα και σου διαμορφώνει ψυχολογία νικητή. Καλή συνέχεια στην Κερατέα στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα".





Δημήτρης Παρίσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου