Κυριακή, Δεκεμβρίου 12, 2021

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 5-2 (2-2)


 Χορταστικό θέαμα με πολλά γκολ και φάσεις, ειδικά στο πρώτο μέρος είχε η σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟ Καλυβίων και της Μάχης Μαραθώνα. 



Μόλις στο 7΄ ο Χατζής με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αραχωβίτη. Η Μάχη αντέδρασε και στο 16΄ από αριστερά ο Σιμιτζής με προσωπική ενέργεια, πλάσαρε τον Γκόλφη και διαμόρφωσε το σκορ σε 1-1.Στο 35΄ ο Πασκάλι με προβολή στη σέντρα που έβγαλε ο Μπότης, έγραψε το 2-1 και έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Δύο λεπτά αργότερα στο 37΄ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Gatendashvili και με κεφαλιά ο Αμπντουραχμάνι στο πρώτο δοκάρι ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους 2-2.


Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είναι πιο χαλαρό τέμπο με τους γηπεδούχους να πιέζουν και τους φιλοξενούμενους να παίζουν στην κόντρα. Στο 55΄ έγινε κάτοχος της μπάλας ο Χατζής, ο οποίος επιχείρησε ένα μπάσιμο στην αντίπαλη περιοχή, πέρασε και τον εξερχόμενο Αραχωβίτη και το πλάσε με την βοήθεια της δοκού κατέληξε στα δίχτυα 3-2. Στο 67΄ από αμυντικό λάθος ο Αμπντουραχμάνι είχε ένα χαμένο τετ α τετ και έχασε την ευκαιρία να ξανά φέρει το σκορ στα ίσια (εξουδετέρωσε ο Γκόλφης). Στο 77΄ ο Κρασώνης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-3. Ο Πασκάλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα σε 5-2 με δεύτερο δικό του γκολ στο 80΄.



Διαιτητής του αγώνα Μπερέτας, με βοηθούς τους Καραθανάση και Σπίθα.





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τσιγκούλης) Γκόλφης, Πασκάλι (82΄ Κοκαβέσης), Δεγαϊτας, Πλίτσης, Ντοβίνος Θ., Νικολογιάννης (57΄ Μπούρμας), Χαρίσης (82΄ Ντούμη), Ναούμ (57΄ Καρελιώτης), Μπότης, Κρασώνης, Χατζής (65΄ Δημητρακόπουλος)





ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Σιδέρης) Αραχωβίτης, Τσιούμας Α., Σιμιτζής (65΄ Ρήγας), Παπαδογιωργάκης, Φραγκής (75΄ Αντιμισάρης), Τριανταφύλλου, Αμπντουραχμάνι, Παππάς (55΄ Ρουμελιώτης), Cazacu, Gatendashvili (75΄ Δοριζάς), Τσιούμας Β. (60΄ Μέξης)





Δημήτρης Παρίσης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου