Κυριακή, Ιανουαρίου 16, 2022

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ 5-1 (3-0)


 Ένας φοβερός Κεραυνός φιλοδώρησε με πέντε γκολ τον Ολυμπιακό Βάρης, που δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στην Κερατέα. Λάπας και αφοί Μαγγανά έκαναν ότι ήθελαν τους κόκκινους. 



Οι γηπεδούχοι μπήκαν αγριεμένοι στο ματς, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που είχαν μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές τους κι έτσι, έδιναν το δικαίωμα να πατάνε εύκολα στην αντίθετη περιοχή οι Κερατιώτες. Με τον Λάπα να δημιουργεί και τον Χρήστο Μαγγανά να σκοράρει τρις, οι μπλε έκαναν το 12x12, έχοντας το απόλυτο των βαθμών και βρίσκονται στο +13 από τον Ολυμπιακό Βάρης, τον σημερινό τους αντίπαλο.


Τα γκολ: στο 29΄ ο Λάπας με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0, στο 33΄ εκτελεί φάουλ ο Λάπας, αποκρούει ο Καυκιάς, παίρνει το ριμπάουντ ο Μαγγανάς Χ. και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 44΄ έβγαλε σέντρα από αριστερά ο Λάπας στο ύψος του πέναλτι, που βρήκε ξεμαρκάριστο τον Μαγγανά Χ., ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 3-0. 

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47΄ο Γκορόγιας εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος, πλάσαρε υποδειγματικά στην απέναντι γωνία του Σκαλαίου και μείωσε σε 3-1. Άμεση απάντηση του Κεραυνού, που σε μία ακόμη παρουσία του στην περιοχή του Ολυμπιακού, κέρδισε πέναλτι καθώς η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού. Το εκτέλεσε ο Μαγγανάς Β., απέκρουσε ο Καυκιάς, αλλά δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει και η μπάλα κατέληξε στην εστία του 4-1. Στο 73΄ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 ο Μαγγανάς Χ., ο οποίος πέρασε τερματοφύλακα και αμυντικό κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.



Διαιτητής του αγώνα Τρυγάζης, με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Σπίθα.





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Σκαλαίος, Δαρδαμάνης (75΄ Κασπίρης), Δανιήλ (68΄ Κολιαδήμας), Χριστόπουλος (λ.τ 30΄ Μαντζιώκας) , Κατσίκης, Βαγγέλι Ν., Κρητικός, Μαυροθαλασσίτης (75΄ Μαστροκώστας), Μαγγανάς Χ., Λάπας (68΄Βαγγέλη Π.), Μαγγανάς Β.





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ (Τσιριγώτης) Καυκιάς, Cekrezi, Διοκμετζίδης (67΄ Μαντακίδης), Σκουρλής, Γεωργίου, Μπαμπούνης (67΄ Παπαντώνης), Ηλιόπουλος (50΄ Bazyxa), Τουρπέτας, Μπαμίχας, Behari, Γκορόγιας (60΄ Phestvenidze)





Πέγκυ Παρίση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου