Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 2-2

Ματσάρα στην Παλλήνη, με τον τοπικό Παλληνιακό και τον Α.Ο. Κουβαρά να μοιράζονται τελικά βαθμούς και εντυπώσεις στη πρεμιέρα τους στην Α' κατηγορία. Η ομάδα του Κώστα Καραβίδα μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, κάνοντας το 0-1 στο 25' με ωραίο πλασέ του Γιάννη Γκαβασιάδη.
Τρία λεπτά αργότερα, ο ικανός φορ μετατράπηκε από εκτελεστής σε δημιουργός και πάσαρε ωραία στον Ποπάι που με σουτ έγραψε (και) το 0-2. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στην επανάληψη με τον Παλληνιακό να ανεβάζει στροφές και να ψάχνει για απαντήσεις, με δεδομένο πως το ματς του είχε... στραβώσει για τα καλά.
Η ποιοτική ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου τελικά κατάφερε να σώσει την παρτίδα και τον βαθμό. Αρχικά μείωσε στο 70' με τον Κούση, ενώ στο 80' ο Κοβάσης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητές: ΜΠΕΡΕΤΑΣ Ν., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β.
(Παρατηρητής: ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσούκας, Νάκου (47' λ.τρ. Δαραμούσκας), Κούσης, Γκαμάλ, Καλούδης (70' Ζώκος), Κούνας, Μουστόγιαννης, Κάπος, Κοβάνη, Κανάκης (46' Μαργέτης), Κυριόπουλος.
ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Αποστολίδης, Τσίρος, Κάλης, Αναγνώστου, Ζαφειρόπουλος (65' Χελιώτης), Κωστής, Ρομπέρτο, Ποπάι, Γαλάνης (90' Κερμέζο), Λέμε (78' Δημητρόπουςλος), Γκαβασιάδης. πηγη pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου