Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015

Πρωτάθλημα 2015-16, σχόλια και σκέψεις

Έναρξη πρωταθλήματος με αγώνες α΄ κατηγορίας και με την πρώτη φάση κυπέλλου που είναι διπλή, 12-13/09 και 29-30/09 η επαναληπτική.
Στην επόμενη φάση του κυπέλλου χωρίς αγώνα, περνάει η Αυλώνα.
Η α΄ κατηγορία με δεκαέξι ομάδες σε ένα όμιλο. Η β΄ κατηγορία με δεκαοχτώ ομάδες σε ένα όμιλο. Η γ΄ κατηγορία με δεκαπέντε ομάδες σε ένα όμιλο.
Από την α΄ ανεβαίνει ένας στην γ΄ Εθνική, αφού και αν περάσει τα μπαράζ και υποβιβάζονται τρεις στην β’. Από την β΄ ανεβαίνουν τρεις και πέφτουν τρεις. Από την γ΄ ανεβαίνουν τρεις.
Με το καλημέρα (στην πρεμιέρα), έχουμε δύο πρωτοκλασάτα ντέρμπι. Ολυμπιακό Λαυρίου-Θύελλα και Κορωπί-Νικολακάκης. Αυτή η τετράδα μαζί με τον Αγ. Στέφανο που δοκιμάζεται εντός με την Μάχη, έχουν βλέψεις για άνοδο χωρίς να αποκλείουμε την εμφάνιση κάποιων αουτσάνιτερ.
Στην πέμπτη αγωνιστική έχουμε την ιδιαιτερότητα του αγώνα ΜΑΡΚΟ-Κουβαράς με αγωνία περιμένουμε την αναμέτρηση που έκαναν τράμπα. Ο Κουβαράς με τον πρόεδρο του, μετεπήδησε στην ΜΑΡΚΟ και ο Καραβίδας με παίχτες της ΜΑΡΚΟ μετεπήδησε στον Κουβαρά.
Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα με όλη την οικονομική στενότητα. Ευχόμαστε όλες οι ομάδες να τερματίσουν στον μαραθώνιο και υγεία και καλή επιτυχία σε όλους κι εμείς θα είμαστε κοντά να καλύπτουμε τα αθλητικά δρώμενα της περιόδου.
Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου