Τετάρτη, Απριλίου 06, 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 1-2

Σε ένα μέτριο, έως κακό, ποιοτικά παιχνίδι οι αετοί του Κουβαρά που παλεύουν για τη σωτηρία τους, κέρδισαν με ανατροπή (1-2) τον Κεραυνό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Κερατέας ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 12ο λεπτό, αλλά στην επανάληψη ο Κουβαράς ανέβασε την απόδοση του και μετέτρεψε το 1-0, σε 1-2!
Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως... Ο αγώνας ξεκίνησε και για τις δύο ομάδες αρκετά νωθρά. Στο 12ο λεπτό ωστόσο, σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, η λάθος τοποθέτηση του τερματοφύλακα του Κουβαρά Μπαντουράκη και το έξυπνο σουτ του Κριεμάδι έφεραν το 1-0.
Απο εκεί και πέρα το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε εξ ολοκλήρου στο κέντρο, κάτι που αποδεικνυεται από τη μία και μοναδική κλασική ευκαιρια που δημιουργήθηκε από τον Κουβαρά, σε χαμένο τετ α τετ του Γκαβασιαδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, η ομάδα του Δημήτρη Τσιαούση μπήκε πιο δυνατά από τον Κεραυνό Κερατέας και έκανε την ολική ανατροπή, αρχής γενομένης από το 52' λεπτό, όπου ο Κουβαράς ισοφάρισε: Μετά από κόρνερ του Κοντζιά, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των παικτών του Κεραυνού, βρήκε στον Γκαβασιάδη και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σιμιτζη.
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 65ο λεπτό, με τον Γιάννη Γκαβασιάδη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ για το 1-2. Στη συνέχεια, η ομάδα του Σπύρου Κοντου που ολοκλήρωσε το ματς με άκρως νεανικό σχήμα, θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά το οριζόντιο δοκάρι δεν επέτρεψε στο νεαρό Μαγγανά να χριστεί σκόρερ!
***Διακριθεντες για τον Κεραυνό Κερατέρας οι Μπρότσι, Μεγαγιάννης και Μαγγανάς.
***Διακρίθηκαν για τον Κουβαρά οι Αναγνώστου, Κωστής και Γκαβασιάδης.
Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Πολυχρονιάδης, Οικονόμου
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Σπύρος Κοντός): Σιμιτζής, Βαγγέλι, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Λιάππης, Κετέογλου (50' Κίτσος), Μαρμαράς (60' Στεργίου), Μαγγανάς, Μαριόλ, Σάντρι (60' Αντωνίου), Γκούτσε.
ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ (Δημήτρης Τσιαούσης): Μπαντουρακης, Σύρος, Στουραιτης, Αναγνώστου, Βαγγελι Π., Κωστής, Γαλάνης (73' Τσούνης), Κοτζιας (46' Λεβέντης), Ζαφειροπουλος, Γκαβασιαδης, Λέμε (55' Παπαγιάννης).
(περιγραφή: Χρήστος Φούλροτ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου