Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-0

Ο Κουβαράς «καιγόταν» για βαθμούς, αλλά τελικά έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Λαυρίου στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, σε ένα ματς όπου οι τυπικά γηπεδούχοι δικαίως τα βάζουν με την... τύχη τους.
Η ομάδα του Δημήτρη Τσιαούση θέλοντας περισσότερο το τρίποντο αφού παλεύει για τη σωτηρία της, έβγαλε μεγαλύτερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα στην επανάληψη είχε και δύο δοκάρια!
Το παιχνίδι που ήταν κλειστό, γενικά πήγε στη δύναμη και το πάθος ενώ σημειώθηκαν λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου κυρίως στο α' μέρος ήταν η ομάδα που κυκλοφορούσε τη μπάλα αλλά η κατοχή ήταν ανούσια αφού ο Κουβαράς είχε κλείσει σωστά τους διαδρόμους. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δημητρόπουλου σε μια – δύο περιπτώσεις κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να βρουν διαδρόμους χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη ο Κουβαράς ανέβασε κάπως τις γραμμές του και κυκλοφόρησε τη μπάλα. Μάλιστα στο 60' είχε το πρώτο δοκάρι από στημένη φάση, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Κοντζιά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική μεριά και έφυγε έξω! Οι γηπεδούχοι που τα έπαιξαν όλα για όλα προς το φινάλε, στο 85' είχαν νέα ευκαιρία με πλασέ του Ανδρεάδη, ο οποίος είδε τον νεαρό Καραγιάννη να του λέει όχι με μεγάλη επέμβαση!
Στο 93' σημειώθηκε δεύτερο δοκάρι για τον Κουβαρά σε σουτ του Γκαβασιάδη, με το 0-0 να είναι τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός Λαυρίου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5 ποδοσφαιριστές κατω των 20 ετών.
***Διακριθέντες για τον Κουβαρά οι Σύρος, Κωστής, Αναγνώστου, Γαλάνης και Ζαφειρόπουλος.
***Για τον Ολυμπιακό Λαυρίου διακρίθηκαν οι Μουστόγιαννης, Μπεργιάννης και Μπουτσάι.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας Β., Σπίθας
ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Μπαντουράκης, Σύρος, Ποπάι, Κωστής, Αναγνώστου, Ζαφειρόπουλος, Γαλάνης, Κοντζιάς, Γκαβασιάδης, Λεβέντης (75' Παπαγιάννης), Λέμε (82' Ανδρεάδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης, Βασιλείου, Γκλέι, Τσίκλος, Μπεργιάννης, Μπουτσάι, Τσιάτσιος, Πάνου, Μουστόγιαννης, Παπαγεωργίου (78' Καινούργιος), Βελετάκος (65' Σιδερής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου