Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30, 2018

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Θύελλα, 2-1 τον Πανηλειακό!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Θύελλα, που επικράτησε 2-1 στη Ραφήνα του Πανηλειακού! Οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλά στο παιχνίδι, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά στο τέλος κινδύνευσαν, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν για περίπου 10 λεπτά με 10 παίκτες και για άλλα πέντε λεπτά με 9 παίκτες!

Η Θύελλα πήρε μια σπουδαία νίκη έχοντας την ουσία και πετυχαίνοντας γκολ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που είχε την υπεροχή, πάλεψε το ματς ως το φινάλε, αλλά ήταν φλύαρη στην τελική προσπάθεια. Οι «λιγνιτωρύχοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17’ με τον… συνήθη ύποπτο Χαρακτίδη, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Καπετανάκη με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν ιδανικό για τη Θύελλα, αφού στο 50’ πήρε αέρα δύο τερμάτων, με τον Ζέκιο να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να αλλάζει πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καπετανάκη.

Η συνέχεια βρήκε τη Θύελλα να αμύνεται σωστά, ενώ είχε και δοκάρι σε νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη στο 62’, ενώ από το 78’ και μετά έπαιζε με παίκτη παραπάνω, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη του Σωτηρόπουλου. Δύο λεπτά νωρίτερα (76’) είχε και ο Πανηλειακός δοκάρι σε κεφαλιά του Μπαρμπαρούση. Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα ο Πανηλειακός πίεσε και μείωσε το σκορ στο 86’ με τον Χατζηστάμου, αλλά στο 89’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Αντωνόπουλου και εκεί όλα τελείωσαν, με τη Θύελλα να κρατάει την τεράστια νίκη ως το τέλος.

Διαιτήτευσαν οι Μπαϊρακτάρης Σταυρόγλου, Τσολακίδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στ. Ηλιόπουλος): Πάντος, Φύτρος (90’ Μαργέτης), Λ. Παπαδόπουλος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (84’ Σένε), Αράπης, Μαραθιανός (46’ Ζέκιο), Δημητρίου, Μπουντάκης (93’ Β. Παπαδόπουλος).
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Αλ. Μαντζούνης): Καπετανάκης, Καμβύσης (67’ Διαμαντόπουλος), Νικολόπουλος, Μπουτσικάκης (93’ Μπουρνέλης), Αρβανίτης, Κωνσταντακόπουλος (65’ Χατζηστάμου), Μπαρμπαρούσης, Σταθάτος (77’ Τσιγκρίλας), Παναγόπουλος, Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος   
Πηγή ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου