Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30, 2018

Βόλης: «Απαιτούμε να παιχτεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα»

Κάποια ερωτήματα προς απάντηση έθεσε ο Μάνθος Βόλης με δήλωσή του στο Epsanastisentra. Ο πρόεδρος της Μαρκό στάθηκε στις καιρικές συνθήκες σε σχέση με το γήπεδο του Αγίου Στεφάνου και το γεγονός ότι δεν αναβλήθηκε και το παιχνίδι της ομάδας του, τόνισε την απαίτηση της ομάδας του να παιχτεί το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις και αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα.
«Πόση απόσταση έχει ο Άγιος Στέφανος από το γήπεδο Κάτω Αχαρνών όταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα; Πέντε, οκτώ χιλιόμετρα; Είναι τόσο διαφορετικές οι καιρικές συνθήκες; Δεν μπορώ να το καταλάβω… Και θέτω αυτό το ερώτημα προς τους κυρίους. Δηλαδή δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια για την αναβολή ενός παιχνιδιού όπως αυτό; Πρέπει να επαφίεται στην κρίση του διαιτητή; Δεν υπάρχει κάτι ανώτερο από την κρίση του διαιτητή;», τόνισε ο Μάνθος Βόλης και συνέχισε: «Θέλω επίσης να μιλήσω για τη διαιτησία. Πέναλτι στο 15ο δευτερόλεπτο σε ένα γήπεδο λίμνη και ούτε κίτρινη κάρτα σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Νταή από πίσω, το οποίο ήταν κόκκινη κάρτα! Επίσης ποια η διαφορά του αγωνιστικού χώρου στο 55ο λεπτό από το 40ο ή το 30ο που δεν διεκόπη τότε το ματς».
Καταλήγοντας ο πρόεδρος της Μαρκό σημείωσε: «Είναι δεύτερη αγωνιστική και απαιτούμε να παιχτεί το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις και ο καλύτερος να προχωρήσει και να το κατακτήσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φιλοξενία του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, την οποία θα ανταποδώσουμε στον 2ο γύρο».
Πηγη ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου