Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2018

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-2 (0-0)


Ωραίο παιχνίδι από δύο ομάδες που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες τους. Με αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών ο Σαρωνικός ενόψει κυπέλλου. Τριπλέτα φωτιά για τα Γλυκά Νερά ο Χίσο, ο Στίσι και ο Σαντριά. Και ο Παπαδάκης και ο Δημητρόπουλος θα έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων τους.



Τα γκολ, στο 51΄ ο Σαντριά από δεξιά περνώντας δύο παίκτες, βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Στίσι ξεμαρκάριστο που με πλασέ ο τελευταίος άνοιξε το σκορ. Καρμπόν η δεύτερη φάση, αυτή τη φορά όμως σκόρερ ήταν ο Χίσο στο 59΄. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε και αποχώρησε ο νεοεισερχόμενος Χατζάρας για τον Σαρωνικό.

Στο 62΄ ο Παπαδάκης άλλαξε όλη την ομάδα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους μικρούς και ρίχνοντας αυτόματα και τον μέσο όρο ηλικίας. Στο 76΄ βολίδα του Δρούγκα, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καραλή. Από την άλλη, ο Δημητρόπουλος έκανε κι εκείνος τις δικές του αλλαγές, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα άλλαζε κάποια σχήματα ανακατεύοντας την τράπουλα.
Αρκετοί φίλαθλοι είδαν το φιλικό.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής (46΄ Χατζάρας, 60΄ Καραλής), Τραϊτοράκης, Δημήτραινας, Μπουκουβάλας, Κετέογλου Χρ., Χριστόπουλος, Ρόθος, Σιδερής, Ναυπλιώτης, Μαραγκός, Χασουράκης



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Σταματόπουλος, Τσέρτος, Στασινός, Βάρδας, Μπέντας, Χίσο, Στίσι, Παυλάκης, Κλωνάρης, Σαντριά, Νάνος
Συμμετείχαν οι: Χριστοδούλου, Δρούγκας, Αμοριανός, Καπράλος, Χίκα, Καλφακάκος, Κοντός, Αλεξίου

Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου