Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2019

Απέδρασε από τα Γλυκά Νερά η Βάρη και ξέφυγε στο +4!

Σε ένα ματς για γερά νεύρα ο Αστέρας Βάρης «απέδρασε» από τα Γλυκά Νερά επικρατώντας με 1-0 του τοπικού ΑΟ και αύξησε το προβάδισμά του από τους «διώκτες» του στο +4. Χρυσή αλλαγή του Μιχάλη Κάτσικα ο Μασκλαβάνος, που πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.
Το ματς ήταν ανοιχτό στη μεγαλύτερη διάρκειά του με σκληρές μονομαχίες από την αρχή του. Στη μεγαλύτερη διάρκεια το ματς αναλώθηκε στο κέντρο, με τον Αστέρα να χάνει δύο καλές στιγμές στο πρώτο 20άλεπτο με τους Ντούλια και Ζουρούδη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και στο 40’ είχαν καλή στιγμή σε σουτ του Στίσι, με τον Μαρινάκη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκαν οι δυνατές μονομαχίες με τον Αστέρα να παίρνει το κέντρο και να κερδίζει ολοένα και περισσότερο μέτρα στο γήπεδο. Οι ευκαιρίες έλειπαν, όμως ο Μιχάλης Κάτσικας πέταξε ένα δυνατό όπλο στο γήπεδο στο 62’, τον Μασκλαβάνο  ο οποίος έμελλε να κρίνει το ματς υπέρ της ομάδας του. Στο 70’ μετά από κάθετη μπαλιά του Μίχου ο Μασκλαβάνος έγινε αποδέκτης της μπάλας, πέρασε έναν αντίπαλο μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Βιταλιώτη και έγραψε το τελικό 0-1! Ως το τέλος ο ΑΟ Γλυκών Νερών είχε δύο καλά σουτ του Χίσο που πέρασαν λίγο άουτ, ενώ μεγάλη στιγμή είχε και ο Αστέρας προς το φινάλε με τον Τσακύρη από πλεονεκτική θέση να σουτάρει άουτ.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Τζαφόλιας Δ., Κάλλης.

ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Ρούσσος): Βιταλιώτης, Γιαμάς (46’ Καπράλος), Μπέντας, Παυλάκης (76’ Χριστοδούλου), Νταϊφώτης, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος (83’ Δρούγκας), Κούτρος, Χίσο, Στίσι (84’ Συκάς).
Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου (90’ Τουρούκης Α.), Λεοντίου, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μίχος, Ζουρούδης (93’ Γκέργκη), Νιούμαν (62’ Μασκλαβάνος), Ντούλιας (84’ Τσακύρης).
Πηγη ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου