Δευτέρα, Ιανουαρίου 28, 2019

Την απόφαση να παλέψουν ως το τέλος για τον στόχο της κατάκτησης της ανόδου είναι στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, προχωρώντας ταυτόχρονα σε όλες τις νομικές διαδικασίες για τη διασφάλιση του κύρους του αγώνα με τη Μαρκό. Αυτό γνωστοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» με επίσημη ανακοίνωσή τους πριν από λίγο, σημειώνοντας ότι τα παιχνίδια και τα πρωταθλήματα κερδίζονται εντός αγωνιστικού χώρου.

Στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναφέρονται τα εξής:
«Έπειτα από Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο των μελών του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου πάρθηκε ομόφωνα απόφαση για τα εξής:
1) Διενέργεια όλων των απαραίτητων νομικών κινήσεων για τη διασφάλιση του κύρους του αγώνα.
2) Άσκηση ποινικής δίωξης στον διαιτητή κ. Βλάχο Ανδρέα για αναίτια διακοπή του αγώνα βάσει του ΚΑΠ και ενδεχόμενο δόλο.
3) Άσκηση ποινικής δίωξης στον διαιτητή κ. Βλάχο Ανδρέα για ψευδή και αναληθή αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα.
4) Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα καταδικαστέα επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου, στο βουνό της Σταμάτας.
5) Η αγωνιστική ακεραιότητα της ομάδας μας δεν πρόκειται να διαταραχθεί και ο στόχος για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική παραμένει μέχρι το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα.
Υ.Γ. 1: Για όλα τα παραπάνω υπάρχει τηλεοπτικό υλικό το οποίο θα κατατεθεί στα αρμόδια όργανα.
Υ.Γ. 2: Αναμένουμε τις εκθέσεις του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ κ. Γιαρένη Δημήτριου, του Γενικού Γραμματέα Νάκα Ιωάννη που ήταν παρόντες στον αγώνα και είχαν τον θεσμικό ρόλο του υπερπαρατηρητή και μας δήλωσαν ότι αδίκως και άνομως διεκόπη το παιχνίδι.
Υ.Γ. 3: Αναμένουμε την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας κ. Κατσαδήμα Μιχαήλ, ο οποίος επί δύο ώρες μας διαβεβαίωνε ότι κακώς και αναίτια διεκόπη ο αγώνας και επιβάλλετω η συνέχισή του.
Υ.Γ. 4: Καλούμε τον διαιτητή του αγώνα κ. Βλάχο Ανδρέα όπως μας αποσαφηνίσει τις «διορθωτικές» του πράξεις-αλλαγές που έκανε στο φύλλο αγώνα και έπειτα από ποιες παρεμβάσεις έγιναν αυτές.
Υ.Γ. 5: Καλούμε τον διαιτητή του αγώνα κ. Βλάχο Ανδρέα να μας απαντήσει για τους εναγκαλισμούς του με τον παράγοντα της Μαρκό κ. Καλανιώτη Σπυρίδων, ο οποίος και του είπε: «ΑΝΔΡΕΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ», δίνοντας αμέσως μετά εντολή στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του: «ΑΛΛΑΞΤΕ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ».
Υ.Γ. 6: Κύριοι τα παιχνίδια και τα πρωταθλήματα κερδίζονται εντός αγωνιστικού χώρου».
ΠΗΓΗ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου