Τετάρτη, Ιανουαρίου 02, 2019

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού και της αναδόχου εταιρίας ΚΟΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση Χλοοτάπητα Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Καλυβίων». Πρόκειται για έργο ύψους 506.354 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Οι εργασίες υλοποίησης αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές Ιανουαρίου 2019.

Εντός των προσεχών ημερών θα υπογραφεί επίσης η σύμβαση για το έργο «Αντικατάσταση Συνθετικού Χλοοτάπητα Γηπέδου Κουβαρά», μετά τη σχετική έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Δύο σημαντικά έργα, που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας, παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης. Διεκδικήσαμε με επιμονή και πετύχαμε τη χρηματοδότησή τους, ενώ τώρα στόχος μας είναι ολοκληρωθούν στο συντομότερο δυνατό χρόνο και να παραδοθούν στην τοπική κοινωνία. Συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας, να στηρίζουμε τις ανάγκες των αθλητικών συλλόγων και να δημιουργούμε όλοι μαζί, περισσότερες επιλογές και καλύτερες συνθήκες άθλησης για τη νέα γενιά.»

Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν επίσης παρόντες ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟ Καλυβίων, κ. Νίκος Χάιδος και ο Αντιπρόεδρος, κ. Νίκος Κώνστας.   

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου