Τετάρτη, Ιανουαρίου 02, 2019

Στη Μαρκό ο Τσίκλος-«Στην καρδιά μου για πάντα ο Κεραυνός, θα τα δώσω όλα για να πετύχει τους στόχους της η Μαρκό»


Την πρώτη της κίνηση ενίσχυσης στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι πραγματοποίησε η Μαρκό, που ενέταξε στο δυναμικό της τον Θοδωρή Τσίκλο. Το… φλερτ που είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε… γάμος τώρα και ο 26χρονος στόπερ με δηλώσεις του στο Epsanastisentra υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα για να πετύχει η νέα του ομάδα τους στόχους της, ενώ σημείωσε ότι ο Κεραυνός θα είναι για πάντα στην καρδιά του.
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου στον Κεραυνό Κερατέας. Έκανα πολλούς φίλους και ο Κεραυνός θα είναι πάντα στην καρδιά μου», τόνισε στο Epsanastisentra ο Θοδωρής Τσίκλος και πρόσθεσε: «Πήγα σε μια ομάδα με διαφορετικό στόχο και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Μαρκό και τον προπονητή που με εμπιστεύονται. Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Στην ανακοίνωση της Μαρκό αναφέρεται: «Η διοίκηση της Μάρκο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Τσίκλο!
Το διοικητικό συμβούλιο τα βρήκε σε όλα τα θέματα με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και έτσι κατάφερε να τον «ντύσει» στα πράσινα...
Του Ευχόμαστε πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!!»
Πηγή ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου