Κυριακή, Μαΐου 05, 2019

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ " Η ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΤΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθλητικός Όμιλος Κορωπίου
΄΄ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ,
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΗΣΗ΄΄
Α.Ο. ΣΤΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄ 0-4 ! ! !
Αυτή την ΘΕΛΗΣΗ αλλά και ΕΜΜΟΝΗ, στο σποπό, έδειξαν καθόλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2018-2019, η Διοίκηση, η τεχνική ομάδα, οι αθλητές, οι φίλαθλοι και οι υποστηρικτές του Ομίλου, και ως εκ του αποτελέσματος, η επιτυχία ήταν αναπόφευκτη, δηλαδή η επάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ.
Αγωνιστικά παίχτηκε πολύ ελεύθερο ποδόσφαιρο στο Κοινοτικό Γήπεδο της Σταμάτας και από τις δύο ομάδες, με το Κορωπί να αναλαμβάνει την υπεροχή και να προηγείται πολύ νωρίς με τέρμα που πέτυχε στο 3΄ ο Λούρμπας, μετά από τέλειο συνδυασμό, όμως η Σταμάτα από το 30΄ ισορρόπησε τον αγώνα και θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ, αφού έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, τις οποίες απέτρεψε ο τερματοφύλακας του Κορωπίου Κονόμι, ο οποίος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στο πρωτάθλημα.
Το β΄ ημίχρονο κύλησε με υπεροχή των φιλοξενουμένων, οι οποίοι ήταν πολύ ουσιαστικοί, χωρίς να σταματήσουν να δημιουργούν ευκαιρίες οι γηπεδούχοι, τις οποίες και πάλι αποσόβησε ο Κονόμι. Τα άλλα τρία τέρματα πέτυχαν οι Λούρμπας στο 61΄ μετά από έξοχη μπροστινή μπαλιά του Πέτρου, Μουσαράϊ στο 63΄ και Βίλα στο 67΄.
Και από τις δύο ομάδες ουδείς υστέρησε με μορφή τον τερματοφύλακα του Κορωπίου Κονόμι.
Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση των τεσσάρων 17ρηδων αναλάμποντων αστέρων της ομάδας του Κορωπίου, ΚΟΡΩΝΙΑ, ΠΕΤΡΟΥ, ΣΦΙΚΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΊΟΥ !!!
Στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν και οι δύο ομάδες για το ωραίο θέαμα που παρουσίασαν, από τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Ιδιαίτερα χειροκροτήθηκε ο αρχηγός της ομάδας του Κορωπίου Βασίλης Βίλα, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα παρουσιάζεται στον Στρατό Ξηράς για να υπηρετήσει την θητεία του και στον οποίο όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο.΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄ του ευχήθηκε και δήλωσε : ΄΄Καλή θητεία και ότι είμαστε εδώ, θα σε σκεφτόμαστε και θα σε περιμένουμε αθληταρά μας΄΄.
Εύκολο το έργο της διαιτησίας, όπως έτσι πάντα πρέπει να είναι, αλλά και αρίστη διεύθυνση, από τον διαιτητή κ. Φωστέρη Γ., που είχε βοηθούς την κ. Μπαλάγκα Ε. και τον κ. Μετακίδη Π.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ο. ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Προπονητής : Σαβούρδος): Μορφονιός (65΄ Κριεμάδης), Λάππας (81΄ Νικολάρας), Χαυσής (80΄ Χατάμπι), Μπόρας, Χαμπέρης, Μπίντζος, Παπιδάκης, Καλύβας, Δηματσάς, , Μπερμπάντης (71΄ Μαλιγιάννης), Τσιχαλίδης.
Α.Ο.΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄ (Προπονητής : Μπόντζος) : Κονόμι, Φετολλάρι, Κορωνιάς Δ. (55΄ Πέτρου), Πάντου (85΄ Παπαθανασίου.), Ξένος, Αθανασίου (71΄ Σφικτός), Παντέλης (72΄.), Μερκούρης (61΄ Μουσαράϊ), Λούρμπας, , Βίλα, Μάργαρης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου