Κυριακή, Μαΐου 05, 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ


Ματς βαθμολογικά αδιάφορων, γειτονικών ομάδων που κλείνουν τη φετινή σεζόν πραγματοποιώντας μία πολύ καλή πορεία. Η γηπεδούχος Τριγλία θα επιδιώξει για λόγους πρεστίζ να πάρει τη ρεβάνς από το παιχνίδι του πρώτου γύρου που το είχε χάσει με 2-0. Ο Θησέας με οποιοδήποτε αποτέλεσμα παραμένει τρίτος, έχοντας διάρκεια και υψηλό βαθμό ανταγωνιστικότητας σαν ομάδα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Σπίθα, Τσέλιο και ώρα 17:00.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Τελικός ο σημερινός αγώνας για τον Παθιακάκη στον Μαραθώνα. Μόνο η νίκη θα τον κρατήσει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά διαθέτουν σκληροτράχηλο ρόστερ. Αναμένεται παιχνίδι σκοπιμότητας με προσοχή μεγάλη στα μετόπισθεν. Ενδιαφέρον ματς, ειδικά για τον Παθιακάκη που σε αυτόν τον αγώνα κρίνεται όλη η χρονιά. Η Μάχη είχε πάρει το παιχνίδι του πρώτου γύρου με 3-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β. και ώρα 17:00.




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΑΝΟΙΞΗ


Ματς με χαρακτήρα διεξαγωγικό. Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι κλείνουν τη χρονιά όντες βαθμολογικά αδιάφοροι και δίνοντας συμμετοχή στους νεαρούς των ακαδημιών τους. Βούλα και Άνοιξη είχαν έρθει ισόπαλοι χωρίς σκορ στον αγώνα του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Κακάνη, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 17:00.




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ


Ο Παλλαυρεωτικός έχει σωθεί και με πιθανή σημερινή ήττα παραμένει στην κατηγορία λόγω διαφοράς τερμάτων. Κατά συνέπεια αναμένεται παιχνίδι ανοιχτό, που οι παίκτες θα παίξουν ελεύθερα, κλείνοντας ευχάριστα τη φετινή σεζόν. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε αναδείξει νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-0. Τα Καλύβια κλείνουν σήμερα μία χρονιά έχοντας διώξει το άγχος της παραμονής, ταλαιπωρήθηκαν και λόγω εργασιών στο γήπεδο τους παίζοντας σε ουδέτερο, κάνοντας μία πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κάλλη, Λάμπρου και ώρα 17:00.



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ



Παιχνίδι που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή. Όλα οδηγούν στο ευρύ σκορ που κυνηγά η Βάρη για να καλύψει τη διαφορά τερμάτων που έχει με την Μαρκο. Άρα, σήμερα είναι πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι ο Αστέρας. Για την Παιανία έχει χαθεί η κατηγορία και για τον Αστέρα κρίνεται η κατηγορία. Ενδιαφέρον παιχνίδι που θα τραβήξει πολύ κόσμο. Με 2-0 οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει τους γηπεδούχους στη Βάρη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Κουλοχέρη και ώρα 17:00.




ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Παιχνίδι κατηγορίας για τον Νικολακάκη που δεν του φτάνει μόνο η νίκη απέναντι στο νεανικό συγκρότημα του Ολυμπιακού γιατί πρέπει να στραβοπατήσει και ο Παθιακάκης για να μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία οι Μενιδιάτες. Θα πρέπει να λείψει το άγχος από τους γηπεδούχους, που στην αυλαία του πρωταθλήματος παίζουν μία κατηγορία. Ο Αγ. Στέφανος ήταν νικητής στο ματς του πρώτου γύρου με 3-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Άννας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Σόφια και ώρα 17:00.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΜΑΡΚΟ


Μόνο νίκη θέλει η Μαρκο για να κόψει πρώτη το νήμα, ποντάροντας στη διαφορά τερμάτων με θετικό πρόσημο που έχει απέναντι από τη Βάρη. Τα Γλυκά Νερά όμως, αν και αδιάφορα βαθμολογικά, δεν είναι ευκολοκαταφρόνητος αντίπαλος. Η Μαρκο θα έχει κατά νου της και το παιχνίδι στην Παιανία γνωρίζοντας ότι η Βάρη έχει πιο εύκολο αντίπαλο. Και αυτό το παιχνίδι θα τραβήξει κόσμο γιατί το αποτέλεσμα του θα κρίνει μία ολόκληρη χρονιά. Στο Μαρκόπουλο οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει με 2-0 τα Γλυκά Νερά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Σπυρόπουλο και ώρα 17:00.




ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Ένα παιχνίδι ανάμεσα με δύο μονομάχους που αναμένεται να παίξουν για τη χαρά του ποδοσφαίρου. Ο Κόκκινος Μύλος θα φιλοξενήσει δύο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες, οι οποίες ετοιμάζουν παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν. Και οι δυο αντίπαλοι στον πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλοι με 2-2 στην Κερατέα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Γουρνιά, Γκούβα και ώρα 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου