Σάββατο, Μαΐου 04, 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ



ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ


Ο Ωρωπός προέρχεται από νίκη, Βρίσκεται στη 2η θέση με 62 βαθμούς και στο +2 από την 3η θέση. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους. Η Ατλαντίς προέρχεται από ισοπαλία και με 39 βαθμούς έχει εξασφαλίσει τη θέση της στην κατηγορία, ενώ στόχος της πλέον είναι το χτίσιμο ομάδας για την επόμενη σεζόν. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει 1-2 υπέρ του Ωρωπού.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Βιτσεντζάτο και ώρα 17:00.




ΓΕΡΑΚΑΣ VS Α.Ο  ΑΡΤΕΜΙΣ


Ο Γέρακας προέρχεται από ήττα όπως και η Άρτεμις. Έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και σήμερα αναμετρούνται για να βγάλουν τον νικητή στο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλος με τέρματα 2-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Ντόστη, Αλεξοπούλου και ώρα 17:00.




Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ VS Α.Ο ΚΟΡΩΠΙ


Το Κορωπί την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το τρίποντο και βρίσκεται στην 1η θέση με 65 βαθμούς. Σήμερα πηγαίνει στην Σταμάτα, που προέρχεται από ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 10η θέση και με 35 βαθμούς, έχουν επιτύχει τον φετινό τους στόχο που είναι η παραμονή στη Β΄ ΕΠΣΑΝΑ. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει το Κορωπί με 3-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Μπάλαγκα, Μετακίδη και ώρα 17:00.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ


Αναμέτρηση που θα κρίνει την 3η θέση που οδηγεί στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ, για την ομάδα της Αναβύσσου που βρίσκεται στο -1 από την 3η θέση. Προέρχεται από ισοπαλία και το μόνο αποτέλεσμα που τους ενδιαφέρει είναι η νίκη. Οι Λαυρεώτες προέρχονται από ήττα, όμως έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην κατηγορία και παίζοντας, χτίζουν την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ο Σαρωνικός ήταν νικητής στον πρώτο γύρο με σκορ 2-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς". με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Τζαφόλια Δ. και ώρα 17:00.




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ


Η Βουλιαγμένη την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από το Κρυονέρι εν αντιθέσει με τον σημερινό της αντίπαλο τον Αμφιάραο που προέρχεται από νίκη. Οι γηπεδούχοι με 31 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι με 36 παραμένουν στην κατηγορία και ετοιμάζουν ομάδα για του χρόνου. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έχει λήξει 0-2 υπέρ της Βουλιαγμένης.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Πολίτη, Καλαμπάκα και ώρα 17:00.




ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ


Άλλο ένα ματς που θα κρίνει την 3η θέση και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.Το Κρυονέρι προέρχεται από νίκη και βρίσκεται στο +1 από την 4η θέση. Ο Εθνικός αν και νεοφώτιστος, είχε μια πολύ καλή πορεία. Προέρχεται από ήττα, αλλά βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα με 44 βαθμούς. Στόχος πλέον το χτίσιμο ομάδας για την επόμενη χρονιά. Στον πρώτο γύρο το Κρυονέρι είχε πάρει το παιχνίδι με 2-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Λάμπρου, Πολυχρονιάδη και ώρα 17:00.




Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ


Ο Αυλώνας προέρχεται από ήττα και ο Αετός, που τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει τα πάνω του, από τρίποντο. Μία άτυχη χρονιά και για τις δυο ομάδες, που οι μεν γηπεδούχοι υποβιβάζονται στη Γ΄ κατηγορία και οι δε φιλοξενούμενοι μέχρι και την τελευταία στιγμή αγωνίζονται για την σωτηρία τους. Βρίσκονται στο -1 από τον Πρωτέα. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον έχει κερδίσει ο Αετός με σκορ 5-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Βαβουράκη Σ., Βαβουράκη Α. και ώρα 17:00.




ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ


Ο Πρωτέας στην έξοδο του στην Ανθούσα είχε έρθει ισόπαλος με 1-1. Κάνει πρωταθλητισμό μέχρι το τέλος για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Σήμερα υποδέχεται τη Νίκη Δροσιάς που προέρχεται από νίκη και με 42 βαθμούς είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Πρέπει λοιπόν οι γηπεδούχοι να πάρουν τη νίκη καθώς βρίσκονται στο +1 από τον Αετό Πικερμίου, ο οποίος σήμερα έχει βατό πρόγραμμα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει με τέρματα 3-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Κάλλη, Κουλοχέρη και ώρα 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου