Δευτέρα, Μαΐου 06, 2019

Ανακοίνωση του Προέδρου της Μαρκο Μάνθου Βόλη

«Αφιερωμένο στην αγαπημένη μου ομάδα - οικογένεια , πόλη του Μαρκόπουλου.

Το εφετινό μας ταξίδι έφτασε με επιτυχία στο τέλος του !

Ένα ζεστό βράδι του περσινού καλοκαιριού ο κύριος Τάκης Παναγάκος μου ζήτησε να αναλάβω Πρόεδρος στην Μαρκό. Για μένα ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, διότι αν και παλιός ποδοσφαιριστής ουδέποτε είχα ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο ως παράγοντας. Όμως η εμπειρία μου ως Διευθύνοντος Συμβούλου και Οικονομικού Διευθυντή σε εταιρίες μου έδωσε την γνώση να εφαρμόσω τακτικές διοίκησης και διαχείρισης στο αθλητικό σωματείο της Μαρκό. Συγχρόνως η εργατικότητα , το πείσμα η επιμονή αλλά και η αξιοκρατία που με διακρίνει συντέλεσαν στην επίτευξη του στόχου. Ο στόχος παρέμενε ένας και μοναδικός ,η μετάβαση από την Α ΕΠΣΑΝΑ στην Γ εθνική κατηγορία. Δέκα μήνες μετά και αφού ο στόχος επετεύχθη έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτον από όλους τον κύριο Παναγάκο Παναγιώτη που με εμπιστεύτηκε και στην συνέχεια όλους όσους συνεργαστήκαμε εφέτος , διοίκηση , τους προπονητές κ.κ. Μαγγίνα Ιωάννη και Τσιγγούλη Πέτρο , ποδοσφαιριστές , τον φίλαθλο κόσμο αλλά και τους δημοσιογράφους που προβάλουν το προϊόν στο οποίο αγωνιζόμαστε .

Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ γιατί εφέτος πραγματοποιήθηκε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών αλλά και στους διαιτητές της ένωσης που δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης σε καμία ομάδα !

Επίσης έχω την ανάγκη να πω δημόσια πως είναι ΚΡΙΜΑ που δεν ανέβηκαν δυο ομάδες, γιατί ο Αστέρας Βάρης ήταν άξιος αντίπαλος και εξαιρετική ομάδα ! Δεν έχει να μας χωρίσει τίποτα από την Βάρη καθώς ο Βασιλιάς των ΣΠΟΡ , το ποδόσφαιρο , ενώνει λαούς και ανθρώπους και δεν τους χωρίζει .

Το μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι για Μαρκο δεν τελειώνει εδώ , έχουμε όνειρα και πλάνο και πάνω από όλα όρεξη για δουλειά !

Με τον κύριο Παναγάκο θέλουμε να δούμε την Μαρκο στις επαγγελματικές κατηγορίες , θέλουμε να φτιάξουμε εγκαταστάσεις πρότυπο για την Αττική όπου εκεί οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών μας με την βοήθεια έμπειρων και αξιόλογων προπονητών που θα φέρουμε θα γίνουν οι αυριανοί ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μαρκο ιδρύθηκε το 1927 και τον έχουν τιμήσει αξιόλογοι αθλητές και παράγοντες , έτσι και εμείς θέλουμε να επαναφέρουμε τον σύλλογο αυτό εκεί που ανήκει στην ελίτ του ποδοσφαίρου !

Μια φορά Μαρκό για ΠΑΝΤΑ Μαρκό !

Ο Πρόεδρος - Φίλαθλος πια της Μαρκό Μάνθος Βόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου