Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2019

ΑΡΤΕΜΙΣ-ΣΤΑΜΑΤΑ 1-0 (1-0)

Η Άρτεμις επικράτησε με 1-0 σήμερα στα Σπάτα επί της Σταμάτας σε ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη, είχε ένταση και αρκετά νεύρα. Μόλις στο 7΄ ο Τζεμπελίκος  έκανε το 1-0, ένα γκολ που φαινόταν ότι θα έρθει καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Μετά το γκολ, η ομάδα του Μαντούκα έβγαλε αντίδραση, πήρε κατοχή και άρχισε να πιέζει την εστία των γηπεδούχων. Ο δραστήριος Παπιδάκης από τα πλάγια ήταν κίνδυνος θάνατος. Στο 29΄ η Σταμάτα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπιδάκη, ανέλαβε την εκτέλεση του ο Μπερμπάντης ο οποίος όμως σημάδεψε το δοκάρι του Καραογλάνη. Στο 34΄ είχαμε ένα χαμένο τετ α τετ του Παπιδάκη, αφού είχε προηγηθεί ένα δικό του εκπληκτικό σλάλομ είκοσι μέτρων. Η Σταμάτα στο πρώτο μέρος είχε τέσσερις τελικές.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα δεκαπεντάλεπτο, αλλά η ομάδα του Φυτίλη άντεξε, ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 85΄ λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 όταν το ανάποδο ψαλιδάκι του Τζεμπελίκου, έδιωξε εκπληκτικά ο Μορφονιός.




Διαιτητής του αγώνα Λάμπρου, με βοηθούς τους Τσέλιο και Μακρή



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ (Φυτίλης) Καραογλάνης, Κουτρούτσος, Μέγας, Βασιλείου, Διαμάντης, Φυτίλης Γ. (88΄ Μπουλούμπασης), Παπάζογλου, Αβδέλας, Μαντζεβελάκης (54΄ Παπατσαράκης), Ράσα, Τζεμπελίκος



Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Μαντούκας) Μορφονιός, Τορλαχίδης (80΄ Σκούρας), Χατζής, Ζούνα, Ντούρας (55΄ Τσεβάς), Κοντός, Παπιδάκης, Χρυσανθόπουλος, Δρακόπουλος, Μπερμπάντης (66΄ Μανουσάκης), Ρούτσος (66΄ Ντάσης)



Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου