Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2019

ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ

Πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ο Άρης Βούλας καθώς επικράτησε καθαρά επί του Αχιλλέα στον Κόκκινο Μύλο με 0-5. Το συγκρότημα του Τάσου Τασιόπουλου είχε σε μεγάλη μέρα του Κριλή και Romano που πέτυχαν από δύο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 30΄ ο Romano έκανε το 0-1 και στο 35΄ ο Κριλής έγραψε το 0-2, σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 50΄ ξανά χτύπησε ο Romano ανεβάζοντας τον πήχη του σκορ στο 0-3 και μετά από δέκα λεπτά στο 60΄ ο Κριλής με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 0-4, στο 0-5 έγινε στο 70΄ από τον Σταγάκη που είχε περάσει αλλαγή στο 66΄ στη θέση του Γιαννόπουλου.

Ο γηπεδούχος Αχιλλέας με το νεανικό του σχήμα, προσπάθησε να παρατάξει ανταγωνιστικό σύνολο αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν με το μέρος των φιλοξενούμενων.




Διαιτητής του αγώνα Μανιώτης, με βοηθούς τους Τζαφόλια Β. και Κουτζιακουτζίδη



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Λαδογιάννης) Λιώνης, Τουλούπης, Πάνος (46΄ Λάνι), Γιουλάτος, Καρακάσης, Μπούσκος, Ζερβόπουλος (76΄ Σελιμούρδας), Σταματόπουλος, Τσοχαντάρης, Μπίζας (63΄ Φούντας), Φέκας (70΄ Παϊδης)




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασσιόπουλος) Προβίδας, Γκούρας, Γιαννόπουλος (66΄  Σταγάκης), Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Βασίλι (40΄ Γιωργάκης), Scorvo, Κούστας, Romano (75΄ Αλεξόπουλος), Κριλής (80΄ Μυλωνάς)




Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου