Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2019

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ





Μόνο νίκη θέλουν οι σημερινοί αντίπαλοι, που φέτος έχουν τον ίδιο στόχο, την άνοδο. Η Ατλαντίς με πιθανή νίκη ακουμπάει κορυφή (σε τυχόν στραβοπάτημα των δύο πρώτων) και η Βουλιαγμένη με πιθανή νίκη, προσπερνά τη σημερινή της αντίπαλο στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι ύστερα από πέντε σερί θετικών αποτελεσμάτων, έχασαν εκτός έδρας. Βρίσκονται στην 3η θέση με 25 βαθμούς και στο -1 από την πρώτη θέση. Εντός έδρας είναι αήττητοι με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα. Έχουν 24 βαθμούς, είναι τέταρτοι και βρίσκονται στο -2 από την πρώτη θέση. Εκτός έδρας έχουν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Λάμπρου, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.






ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ





Ο Πρωτέας με έναν αγώνα λιγότερο έχει 24 βαθμούς, είναι πέμπτος και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή. Το μόνο αποτέλεσμα που τον ενδιαφέρει είναι η νίκη για να μπορέσει να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή. Εντός έδρας έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η Λαυρεωτική προέρχεται από τρίποντο εντός έδρας και βρίσκεται στην 12η θέση με 14 βαθμούς και στο +4 από την ουρά της βαθμολογίας. Σε οκτώ αγώνες εκτός έδρας έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Κάλλη, Σοφιά και ώρα 15:00.






ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ





Ο Αμφιάραος προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παμπαιανικό και έχει ένα σερί τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτων. Με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση και εντός έδρας έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και ήττες. Ο Νικολακάκης με έναν αγώνα λιγότερο βρίσκεται στην 9η θέση με 18 βαθμούς και εκτός έδρας έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κάλαμου, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Κακάνη, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.





ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ




Η Σταμάτα την 13η αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας τον ουραγό της κατηγορίας Διόνυσο. Με 23 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση και στο -3 από την πρώτη θέση. Με ατού την έδρα θα ζητήσει τη νίκη για να κάνει το εξάποντο για να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή. Σε επτά αγώνες εντός, έχει έξι νίκες και μία ήττα. Ο Παμπαιανικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και βρίσκεται στην 14η θέση με 10 βαθμούς. Στόχος τα θετικά αποτελέσματα για να ξεφύγει από την καυτή ζώνη. Εκτός έδρας έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Πύκνη, Κωστάκη και ώρα 15:00.







ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ VS ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ




Ο Διόνυσος ακόμα δεν έχει σπάσει το ρόδι, βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς. Ο Μαύρος Αετός έχει 7 βαθμούς και είναι μία θέση ψηλότερα από τον σημερινό του αντίπαλο. Προέρχεται από ήττα και εκτός έδρας έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διόνυσου, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τις Περδίκη Φ., Μαραγκού  και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου