Κυριακή, Δεκεμβρίου 22, 2019

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ





Η Μάχη στοχεύει όσο το δυνατόν ψηλότερα και σήμερα θα επιδιώξει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία έστω και αν παίζει στο Μπογιάτι. Ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει έξι αγωνιστικές, όταν πήρε το τρίποντο από τον Ωρωπό. Δυνατές ομάδες που συγκινούν τον κόσμο. Αμφίρροπο παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Γκούβα και ώρα 15:00.





ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ





Ο Παλλαυρεωτικός μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με την Τριγλία, συναντά σήμερα και την πρωτοπόρο και αήττητη Βάρη. Δύσκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους, που εντός έδρας έχουν φέρει τα εξής αποτελέσματα, τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, 13 βαθμοί σε 20 συνολικά. Αξιοποιεί την έδρα του. Η Βάρη πάει τρένο και θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο αήττητη, στην κορυφή και αν είναι δυνατόν να αυξήσει τη διαφορά, βλέποντας το ντέρμπι Κορωπί-Τριγλία με πλάγια ματιά. Και αυτό το ματς θα έχει ενδιαφέρον και θα τραβήξει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Σπυρόπουλο και ώρα 15:00.






ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ




Δύο ομάδες που έχουν διαφορά δύο βαθμών συναντώνται σήμερα στην Ανάβυσσο. Ο Σαρωνικός εντός έδρας έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ενώ εκτός έδρας ο Άρης έχει φέρει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έξω παίζει καλύτερα. Έχει 16 βαθμούς εκτός έδρας σε σύνολο 24 βαθμών. Ενδιαφέρον ματς με κίνητρο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.





ΚΟΡΩΠΙ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ





Το ματς της αγωνιστικής. Κρίνεται η πορεία των ομάδων. Το Κορωπί έχει αμέσως Βούλα και Βάρη μετά τις γιορτές. Η Τριγλία λόγω γηπέδου παίζει σαν εκτός έδρα πάντοτε και έτσι θα είναι στημένη. Τελικό ματς με προσοχή δηλαδή στις εστίες και υπομονή για τυχόν δοθείσης  ευκαιρίας. Πολύπειροι τεχνικοί και ποιοτικές ομάδες. Ντέρμπι, ματς κατηγορίας θα λέγαμε.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.






ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ




Όσο δεν χάνεται το ματς έστω και με ισοπαλία, τα Γλυκά Νερά θα απομακρύνονται από την ουρά με το βλέμμα πάντα στη Γ΄ Εθνική. Σήμερα ο άμεσος αντίπαλος του Παθιακάκης, έχει δύσκολο απόγευμα. Πρωτίστως λοιπόν, είναι το ματς με τα Καλύβια να μην χαθεί. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί υποδέχονται τον Θησέα στην αυλαία του πρώτου γύρου. Κλειστό ματς που γέρνει προς την ισοπαλία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον  Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κακάνη, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.





ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ




Ο Παθιακάκης δίνει συνέχεια τελικούς. Έχει ένα σίγουρο τρίποντο στην αυλαία του πρώτου γύρου, αυτό με τον Ωρωπό και θα επιδιώξει σήμερα να μην χαθεί αυτό το ματς. Οι γηπεδούχοι για λόγους ψυχολογίας θέλουν να επανακάμψουν με νίκη χαρακτήρος. Ενδιαφέρον ματς γιατί από το αποτέλεσμα του, θα  βγουν συμπεράσματα χρήσιμα για την πορεία των ομάδων.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Μακρή και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου