Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2019

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ



Η Ατλαντίδα την 11η αγωνιστική πήρε το τρίποντο και σκαρφάλωσε στην κορυφή. Βρίσκεται στο +1 από την δεύτερη θέση και για να διατηρηθεί εκεί, θα πρέπει σήμερα να κάνει το εξάποντο. Μαζί με τον Γέρακα διαθέτει την καλύτερη άμυνα (10 γκολ κατά) και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων 23-10= + 13. Εντός έδρας είναι αήττητη έχοντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες με τέρματα 13-4. Η Νίκη Δροσιάς με δύο συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα έχει πάρει τα πάνω της, συνεπώς η καλή ψυχολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα. Διαθέτει ισοδύναμο συντελεστή τερμάτων και εκτός έδρας έχει φέρει δύο νίκες και τέσσερις ήττες με τέρματα 8-11.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Καραθανάση, Κάλλη και ώρα 15:00.





ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ




Ο Πρωτέας προέρχεται από εκτός έδρας ήττα. Έχει 21 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την πρώτη θέση. Εντός έδρας έχει φέρει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με τέρματα 13-4. Σήμερα θα επιδιώξει το τρίποντο και θα πιάσει τους 24 βαθμούς, όσους έχει και η πρωτοπόρος. Η σκοπιμότητα λοιπόν θα κυριαρχήσει. Ο Παμπαιανικός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες φτάνοντας τις έξι συνολικά (τις περισσότερες της κατηγορίας). Έχει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση. Σήμερα θα επιδιώξει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά και να ξεφύγει από την καυτή ζώνη.  Εκτός έδρας έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 4-7.
Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την άνοδο και οι φιλοξενούμενοι για την παραμονή τους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς Αλεξοπούλου, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.




ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΣΤΑΜΑΤΑ



Ο Αμφιάραος την προηγούμενη αγωνιστική έφερε νίκη στην έδρα του επί του ουραγού Διόνυσου με σκορ 4-0. Βρίσκεται στην 11η θέση με 11 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 12-10. Σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην έδρα του, υποδέχεται τη Σταμάτα που προέρχεται από εντός έδρας νίκη. Βρίσκεται στην 4η θέση με 20 βαθμούς και στο -4 από την κορυφή. Εκτός έδρας έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 6-7.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κάλαμου, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς Γουρνιά, Γκούβα τους και ώρα 15:00.





ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ




Ο Διόνυσος ακόμα δεν έχει γευτεί νίκη, ούτε καν ισοπαλία. Δεν έχει ακόμα βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Εντός έδρας έχει πέντε ήττες με τέρματα 1-17. Η Βουλιαγμένη προέρχεται από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας έχει φέρει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με τέρματα 8-6. Σήμερα θα επιδιώξει το τρίποντο για να επιστρέψει πάλι στις νίκες και να αναθερμάνει πάλι την ψυχολογία της.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διόνυσου, με διαιτητή τον Κωστάκη και βοηθούς τους Κυριακόπουλο, Πύκνη και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου