Κυριακή, Δεκεμβρίου 22, 2019

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ




Τοπικό ντέρμπι από δύο καλές ομάδες. Η καλύτερη επίθεση κόντρα στην καλύτερη άμυνα. Οι Νικητές προέρχονται από ισοπαλία και ο Γέρακας από νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν 21 βαθμούς και διαθέτουν την καλύτερη επίθεση (29 γκολ υπέρ). Εντός έδρας έχουν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 25 βαθμούς, διαθέτουν την καλύτερη άμυνα (11 γκολ κατά) και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων 25-11=14 και βρίσκονται στο -1 από την κορυφή. Εκτός έδρας έχουν φέρει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Τσέλιο, Κυριακόπουλο και ώρα 15:00.





ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ




Η Δόξα Άνοιξης προέρχεται από ήττα και η Νίκη Δροσιάς από τέσσερα συνεχή θετικά αποτελέσματα (δύο νίκες και δύο ισοπαλίες). Οι γηπεδούχοι έχουν 21 βαθμούς και εντός έδρας έχουν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ισοδύναμο συντελεστή τερμάτων (19-19=0) και έχουν 16 βαθμούς. Σε επτά αγώνες εκτός έδρας έχουν δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Πύκνη, Πολίτη και ώρα 15:00.





ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ




Ο Εθνικός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα και έχει 10 βαθμούς. Ακουμπάει την καυτή ζώνη του υποβιβασμού. Συνεπώς χρειάζεται άμεσα τα θετικά αποτελέσματα. Εντός έδρας έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Σήμερα υποδέχεται την Άρτεμις που επανήλθε στις νίκες και στην πρώτη θέση. Στόχος της η νίκη και μόνο η νίκη για να παραμείνει κορυφή. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Κορωνιά και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου