Κυριακή, Οκτωβρίου 11, 2015

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-2

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η ΑΠΕ Λαυρεωτική, η οποία την Κυριακή (11/10) επικράτησε 0-2 του Α.Ο. Κουβαρά και δείχνει να συνέρχεται μετά το στραβό ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Ανδρέα Δεληγιάννη κατά διαστήματα έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο δείγματα της ποιότητας και των μεγάλων δυνατοτήτων που διαθέτει, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που οι Κουβαριώτες έβαλαν έβαλαν δύσκολα στους φιλοξενούμενους, κυρίως στο β' μέρος.

Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την ΑΠΕΛ, η οποία μόλις στο 15' κατάφερε να προηγηθεί: Ο ταλαντούχος αριστεροπόδαρος άσος Γιάννης Τσιριγώτης (φωτο) εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ και ο Παντελιάς που πετάχτηκε στο ύψος του πέναλτι πήρε υπό πίεση την κεφαλιά γράφοντας το 0-1! Αυτή η εξέλιξη ανάγκασε τον Κουβαρά να ανεβάσει τις γραμμές του, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να αποκτήσει καλύτερο ρυθμό και να χαθούν αξιόλογες ευκαιρίες εκατέρωθεν...




Με την έναρξη της επανάληψης (50') η ομάδα του Κώστα Καραβίδα ζήτησε πέναλτι (και δικαιολογημένα), καθώς σε προσπάθεια του Γκαβασιάδη για κεφαλιά ο Αλέξανδρος Γιαχάεβ βρήκε την μπάλα με το χέρι, με τον διαιτητή Μπουξμπάουμ να δείχνει παίζετε.

Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε ακόμα περισσότερο, ο Κουβαράς ρίσκαρε και η ΑΠΕΛ βρήκε χώρο απειλώντας με αντεπιθέσεις και αγγίζοντας το δεύτερο γκολ στο 70' όταν ο Κοντογιάννης πήρε να σκοράρει με προβολή, αλλά πάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί. Λίγο αργότερα ο Μπουξμπάουμ αρνήθηκε νέο πέναλτι, αυτή την φορά των φιλοξενούμενων, σε ανατροπή του Βαλεντίνου Γιαχάεβ, ενώ στο 73' η ΑΠΕΛ είχε και δοκάρι σε προσπάθεια του Αλέξανδρου Γιαχάεβ.

Ο Κουβαράς έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 85' με χαμένο τετ-α-τετ του Γιάννη Γκαβασιάδη ο οποίος έκανε κακό τελείωμα για τη κλάση του (το έβγαλε ο Παρλακίδης με το πόδι), ενώ λίγα λεπτά μετά όλα τελείωσαν, όταν ο Αλέξανδρος Γιαχάεβ σέντραρε και ο Μάνθος Ασλάνης, που είχε ξεκινήσει ο ίδιος τη φάση σπάζοντας τη μπάλα υπέροχα αριστερά, με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Στις καθυστερήσεις ο Κουβαράς έχασε πέναλτι, με τον Γιάννη Γκαβασιάδη να αστοχεί από τα 11 βήματα (η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι), επιβεβαιώνοντας πως δεν ήταν η μέρα του.

Διαιτητές: ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ Ρ., ΜΠΑΛΑΓΚΑ Ε., ΜΑΡΑΓΚΟΥ Β.
(Παρατηρητής: ΛΑΙΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ)

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Κακαγιάς, Σύρος, Ζαφειρόπουλος, Κωστής, Αναγνώστου, Κάλης, Γαλάνης, Αμπεντινάι (60'Λέμε), Βαγγέλη (80' Παπαγιάννης), Γκαβασιάδης, Χελιώτης (72' Πρίφτης).
ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Τζώρας (61' Χουσεΐν), Τσομπανάκης (46' Ασλάνης), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Κοντογιάννης, Αλέξανδρος Γιαχάεβ, Παπαδόπουλος, Βαλεντίνος Γιαχάεβ (71' Παπακωνσταντίνου), Τσιριγώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου