Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 1-2
Με τεράστιο διπλό έφυγε από το Μπογιάτι ο Κουβαράς! Η ομάδα του Δημήτρη Τσιαούση κατάφερε να επικρατήσει 1-2 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, στέλνοντας μήνυμα παραμονής. Οι Κουβαριώτες, μάλιστα, με το σημερινό αποτέλεσμα όχι μόνο διατηρούνται εκείνοι ζωντανοί στη μάχη της σωτηρίας, αλλά παράλληλα ουσιαστικά... αποτελειώνουν και τον Άγιο Στέφανο όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου. Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι έμειναν πλέον δώδεκα βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Θύελλα και αποχαιρέτησαν οριστικά και αμετάκλητα κάθε ελπίδα...

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, ήταν ένα ματς που πήγε στη δύναμη και το πάθος, με τον Κουβαρά να κάνει το τέλειο παιχνίδι ανασταλτικά, να μπλοκάρει τα ατού των γηπεδούχων και βρίσκοντας λύσεις την κατάλληλη στιγμή στην επίθεση να παίρνει το διπλό.
Σαφώς και ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ήταν εκείνος που είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του, ωστόσο το αμυντικό στήσιμο του Κουβαρά ήταν άψογο και η μπάλα έφτανε δύσκολα στα καρέ του Μπαντουράκη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί!
Ο Κουβαράς, όπως προαναφέραμε, έχοντας παίκτες μεγάλης αξίας και ποιότητας στην επίθεση βρήκε λύσεις την κατάλληλη στιγμή και πέτυχε δύο γκολ στο 65' και στο 80'! Το 0-1 ήταν καθαρά προσωπική ενέργεια του Γιάννη Γκαβασιάδη, ο οποίος με ωραία κίνηση και τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Χανδρινού. Δέκα λεπτά πριν το φινάλε ήρθε και το 0-2, από όμορφη ομαδική συνεργασία. Γαλάνης και Γκαβασιάδης έκρυψαν την μπάλα και ο τελικός αποδέκτης Λεβέντης με άψογο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χανδρινό. Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που είπαμε ότι είχε την κατοχή και την υπεροχή, χωρίς όμως να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, κατάφερε να μειώσει στο 85' με σουτ του Αλέξανδρου Καραχάλιου
Οι δύο σκόρερ, Λεβέντης – Γκαβασιάδης πανευτυχής μετά το τέλος του αγώνα
***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου οι Κατσούγκρης, Τσέλα και Καραχάλιος.

***Ο Κουβαράς έκανε το τέλειο παιχνίδι και δεν υστέρησε κανείς – Κορυφαίοι οι Γκαβασιάδης, Λεβέντης, Αναγνώστου και Κωστής.
Διαιτητές: ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ε., ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Α., ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Α.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπασόλι, Ιωσήπου (80' Μπερμπάντης), Ταράτσας, Καραγιάννης, Τσέλα, Κατσούγκρης, Ρόμπολας, Σουσούνης (62' Καραχάλιος Αλ.), Τσεβάς.
ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Μπαντουράκης, Σύρος, Βαγγέλι, Ζαφειρόπουλος, Αναγνώστου, Κωστής, Γαλάνης, Κοντζιάς, Γκαβασιάδης (90' Παπαγιάννης), Λέμε (70' Ανδρεάδης), Λεβένης (87' Κάλλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου